سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3485 عنوان دانشجو هاا بیاید 245 بازدید | 51 پست چقدر درس میخونیدمن ترم یکم ولی حقیقتا اصلا نمیخونمم🤦🏼♀️🤦🏼♀️ امروز فقط سه ساعت تونستم بخونم میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 1404/08/23 | 22:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نخدندون عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 1708 به سرعت نور این روزا تموم میشه پس طوری درس بخونید که حرفی واسه گفتن داشته باشید. بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است
رزیاس1111 عضویت: 1397/06/10 تعداد پست: 2660 من ترم ۳ ارشدم شاغلم دو تا بچه مدرسه ای دارم ۵۰ روز دیگه امتحانامه به هر سختی هست با حجم کار زیادم شروع کردم به خوندن
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3485 هیچی من اصلا دانشگاه هم نرفتم این ترم ثبت نام کردین؟ میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3485 هیچی نخوندم تاحالاسرکلاس هم پرش ذهنی میگیرم👩🦯 منم سر کلاس همینم برا همین ویس میگیرم میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3485 مگه دانشگاه هم درس میخونن😐😂من ترم چهارم اره چرا نخونیمپاس که بشیم حداقل🤦🏼♀️😂 میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
rrrosy عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 2934 من دو بچه یک ساله و دوساله دارم، اصصصصلا وقت نمیکنم بخونم. آخر شبا ک میخابن هم ب قدری خستم ک خودم زودتر از اونا خابم میبره. اول آذر اولین میانترممه و هیچی بلد نیستم، چون کلاسم نرفتم کلا این ترم
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3485 به سرعت نور این روزا تموم میشه پس طوری درس بخونید که حرفی واسه گفتن داشته باشید. میخونم ولی کم میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
golsoratyy عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 6295 منم سر کلاس همینم برا همین ویس میگیرم هم کلاسی هات چطورندوست صمیمی اکیپ اینا پیدا کردی
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3485 من ترم ۳ ارشدم شاغلم دو تا بچه مدرسه ای دارم ۵۰ روز دیگه امتحانامه به هر سختی هست با حجم کار زیادم ... ایول بهتونانشاالله همه رو جمع کنید میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه