سوسک_میقولی؟ مدیر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3486 عنوان دانشجو هاا بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 51 پست چقدر درس میخونیدمن ترم یکم ولی حقیقتا اصلا نمیخونمم🤦🏼♀️🤦🏼♀️ امروز فقط سه ساعت تونستم بخونم میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 1404/08/23 | 22:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3486 آره ترم یکم چجوری نمیرین میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
نخدندون عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 1722 میخونم ولی کم پیوسته و محکم بخون. یه روزی میاد که با خودت میشینی فکر میکنی که با روزهایی که میتونستی سرنوشت خودت رو تغییر بدی چیکار کردی. طوری نباشه افسوس بخوری بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3486 من دو بچه یک ساله و دوساله دارم، اصصصصلا وقت نمیکنم بخونم. آخر شبا ک میخابن هم ب قدری خستم ک خودم زو ... وای خدا چقدر سخت🤦🏼♀️مرخصی نمیتونید بگیرید میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3486 هم کلاسی هات چطورندوست صمیمی اکیپ اینا پیدا کردی خوابگاه هستم هم اتاقی هام همشون ترم یک هم رشته خودم هستن میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3486 پیوسته و محکم بخون. یه روزی میاد که با خودت میشینی فکر میکنی که با روزهایی که میتونستی سرنوشت خودت ... بله درست میگیدرشته منم خیلی سخته نمیشه تو شب امتحان خوند🤦🏼♀️انشاالله از فردا با قدرت میخونم میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
golsoratyy عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 6295 خوابگاه هستم هم اتاقی هام همشون ترم یک هم رشته خودم هستن خوبه اینجوریمن اکیپم پاشید
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3486 نرفتم با استادم حرف زدم گفتم نمیتونم بیام اها پس خوبه میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3486 خوبه اینجوریمن اکیپم پاشید بنظرم اکیپ اینا نشو در حد سلام و خوبینمیدونم ولی خیلی حاشیه درست میشه میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
madame_sun عضویت: 1404/01/20 تعداد پست: 103 ترم یک که نیستم اما خب... انقدر خوندم مادههای قانون رو که حالم داره به هم میخوره😂 دو تاپیک برای من
نخدندون عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 1722 بله درست میگیدرشته منم خیلی سخته نمیشه تو شب امتحان خوند🤦🏼♀️انشاالله از فردا با قدرت میخونم هیچ رشته سختی نداریم. از ترم یک آروم آروم و دقیق بشین بخون. دور آدم های بیخود که دنبال علافی هستن رو خط بکش. به ترم ۴ که برسی خودت متوجه پیشرفتت میشی. بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است
madame_sun عضویت: 1404/01/20 تعداد پست: 103 بنظرم اکیپ اینا نشو در حد سلام و خوبینمیدونم ولی خیلی حاشیه درست میشه ارتباطات توی دانشگاه خیلی مهمهاصلا فاصله نگیریدحداقل با دو سه نفر دوست باشید دو تاپیک برای من
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3486 ترم یک که نیستم اما خب... انقدر خوندم مادههای قانون رو که حالم داره به هم میخوره😂 وکالت؟ 😂 میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
rrrosy عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 2934 وای خدا چقدر سخت🤦🏼♀️مرخصی نمیتونید بگیرید میتونم ولی نمیخاممن ی مدرک دیگه دارم و 11 سال با اون مدرک تدریس کردم،الان دیگه اعصابم کشش تدریس و نداره، دارم حسابداری میخونم. میخام تا بچه هام ب سن مهد و مدرسه میرسن، درسم تموم شه و برم سرکار باز