2777
2789
عنوان

دانشجو هاا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 51 پست
میخونم ولی کم

پیوسته و محکم بخون. یه روزی میاد که با خودت میشینی فکر می‌کنی که با روزهایی که می‌تونستی سرنوشت خودت رو تغییر بدی چیکار کردی. طوری نباشه افسوس بخوری

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دو بچه یک ساله و دوساله دارم، اصصصصلا وقت نمیکنم بخونم. آخر شبا ک میخابن هم ب قدری خستم ک خودم زو ...

وای خدا چقدر سخت🤦🏼‍♀️

مرخصی نمیتونید بگیرید

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

هم کلاسی هات چطورندوست صمیمی اکیپ اینا پیدا کردی

خوابگاه هستم 

هم اتاقی هام همشون ترم یک هم رشته خودم هستن

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

پیوسته و محکم بخون. یه روزی میاد که با خودت میشینی فکر می‌کنی که با روزهایی که می‌تونستی سرنوشت خودت ...

بله درست میگید

رشته منم خیلی سخته نمیشه تو شب امتحان خوند🤦🏼‍♀️

انشاالله از فردا با قدرت میخونم

نرفتم با استادم حرف زدم گفتم نمیتونم بیام

اها پس خوبه

خوبه اینجوریمن اکیپم پاشید

بنظرم اکیپ اینا نشو در حد سلام و خوبی

نمیدونم ولی خیلی حاشیه درست میشه

بله درست میگیدرشته منم خیلی سخته نمیشه تو شب امتحان خوند🤦🏼‍♀️انشاالله از فردا با قدرت میخونم

هیچ رشته سختی نداریم. از ترم یک آروم آروم و دقیق بشین بخون. دور آدم های بیخود که دنبال علافی هستن رو خط بکش. 

به ترم ۴ که برسی خودت متوجه پیشرفتت میشی.

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

ترم یک که نیستم اما خب... انقدر خوندم ماده‌های قانون رو که حالم داره به هم میخوره😂

وکالت؟ 😂

وای خدا چقدر سخت🤦🏼‍♀️مرخصی نمیتونید بگیرید

میتونم ولی نمیخام

من ی مدرک دیگه دارم و 11 سال با اون مدرک تدریس کردم،الان دیگه اعصابم کشش تدریس و نداره، دارم حسابداری میخونم. 

میخام تا بچه هام ب سن مهد و مدرسه میرسن، درسم تموم شه و برم سرکار باز