2777
2789

من یه خواستگار دارم، چند ماهه(7 ماهی هست) که داریم اشنا میشیم، مرد بدی نیس ولی نمیدونم چرا یدفعه منصرف شدم و به دلم نیس اصلا ازدواج کنم... 🥲

باید چیکار کنم انقد دو دل نباشم؟ 

کسی اینطوری شده؟ چیکار کردین؟ 

وای منم همینم ، چند سالته 

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوسش نداری

من یک بار تا سر حدددد مرگ عاشق یکی شدم

مثلا واسم جالب بود راه میره

حرف میزنه

دست داره پا داره

دلم میخواست یه پسر داشته باشم شبیه خودش

هر کاری بگی باهام کرد و هنوزم راضی نیستم خار به پاش بره

بعد اون هر کی اومد حالمو بهم زد

از تن صداشون متنفر بودم

از ماشین زیر پاشون

قربون صدقه هاشون

همه چیشون

دیگ کلا تصمیم گرفتم حتی در حد حرف زدنم با کسی جلو نرم ک ن وقت خودمو بگیرم ن بقیه رو

میگم شاید قسمتم اینه تا اخر عمر تنها ب یاد همون ی نفر باشم و بعدم بمیرم

خیلی سخته... 21 سالمهشما چند سالتونه؟

من ۲۵ ام، علتشم خواستگار های زیادن ، منم خیلی اوضاعم بده ، از هیچ کس خوشم نمیاد، فقط از یه نفر خوشم میاد که اونم نمیشه 

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

دوسش نداریمن یک بار تا سر حدددد مرگ عاشق یکی شدممثلا واسم جالب بود راه میرهحرف میزنهدست داره پا داره ...

درست میگی، منم عین شما یه نفر برام این مدلی بوده تو گذشتم ولی یه طرفه بود متاسفانه... 

ولی این خواستگارم فکر میکنم دوسم داره ولی من خیلی از ازدواج میترسم و اون شور و حال قبلمو ندارم اصلاااا

بیخیال بابا سخت نگیر شانسیه

دقیقا میگم دست من نیس خیلی از چیزا

ولی اونا دنبال اینن که تاریخ عقد بذارن ولی من امادگی ندارم هیچی و نمیدونم چی بگم بعد از چند ماه

تازه تو دوراهی گیر کردم و فقط از خدا کمک میخوام...