2777
2789

خواهران عزیزم من 15 سالمه ..

یک پیج دارم تو چشم پیج لایف استایل و روزمرگیه ..

بخاطر پیجم و گوشی و یوتوب و ...

اصلا درست نمی‌خونم مولکول میکنم هی..

از اونجایی که رشته یا تجربیم.. توروخدا کمکم کنید .

اگه مشاور هستید راهنماییم کنید 🥲😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون مولکول نمیکنی معلومه مغزت عذاب وجدان داره هااا😂

عزیزم تایم بندی کن

هر چیزی سر تایم خودش، روزی مثلا چهار ساعت تولید محتوا، 6 ساعت درس، بقیشو استراحت کن یا کارای مفید تر

نزار درسا تلنبار شن، و گرنه نمیشه جمعشون کرد به هیچ وجه

کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم.                                                  گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸

منم دهم تجربی هستم عزیزم. برنامه ریزی داشته باش. الان باید به فکر آینده تحصیلی و شغلیت باشی نه پیج و اینا. من خودم با برنامه ریزی درس میخونم. یه روزی حالم خوب نبود برنامه ریزی نکردم اون روز هرکاری کردم نتونستم درس بخونم. ولی بقیه روزا سعی میکنم به برنامه ام عمل کنم. تا الان نمراتم تقریبا عالی بوده

💚اللهم عجل لولیک الفرج 💚

یکی از دوستام رشته اش انسانیه گذاشته درساش تلنبار شدن فردا امتحان داره سه ساعته همش پیام میده میگه نخوندم چطوری بخونم. اگه دوستم هر روز که معلم درس میداد میومد خونه، درس های اون روز رو میخوند، الان وضعش این نبود. شما هم هروقت معلمت درس میده همون روز درساشو بخون

💚اللهم عجل لولیک الفرج 💚