2777
2789
عنوان

نامزدم

103 بازدید | 11 پست

تو تایپک قبل گفتم ک تنهام تو خوابگاه بهش گفتم 

با هزار تا منت گذاشتن بالاخره قبول کرد بیاد ببرم امشب تو ی خونه باشیم تا فردا برم خونه اصلا درک ندارع زنش تو ی خوابگاه تک و تنها باشه خیلی بدم اومد ازش حالا میگه امادع شو میام دنبالت ولی نمیرم هزارتا منت گذاشت

وا یعنی چی؟

از خونمون تا خوابگاه سه ساعت راهه از خواب بیدا شدم تا کسی تو خوابگاه نیست طبقه سوم هستم این‌وقت شبم‌میترسم برم خونه از تنهایی اینجاهم میترسم ب نامزدم گفتم بیاد پیشم تا فردا برم خونه ولی هزار جور منت گذاشت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از خونمون تا خوابگاه سه ساعت راهه از خواب بیدا شدم تا کسی تو خوابگاه نیست طبقه سوم هستم این‌وقت شبم‌ ...

وا:/چه منتی مثلا؟میخوای بری خونه ی اون؟

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

میگه نمیخاد درس بخونی پدر منو در آوردی و این حرفا اره برم خونشون

چرا نمیری خونه ی خودتون؟دور تره؟ مطمئنی این ادم میتونه ادم امن تو باشه؟

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

چرا نمیری خونه ی خودتون؟دور تره؟ مطمئنی این ادم میتونه ادم امن تو باشه؟

این موقع شب میترسم بشینم تو اسنپ 

نمیدونم امشب چش شده بهم گفت بیام تو پارک تا بیاد اومدم ولی خبری ازش نیست گیر کردم بنظرم برم همون خوابگاه شب تا صب بیدار باشم بهتره برام ک نترسمم

این موقع شب میترسم بشینم تو اسنپ نمیدونم امشب چش شده بهم گفت بیام تو پارک تا بیاد اومدم ولی خبری ازش ...

عزیزم حس میکنم اذیتت داره میکنه ، بری تو خوابگاه بهتره والا فردا هم که شنبه اس یه شب تا صبحه ، روی این کاراشم حسابی فکر کن!!!!!!!

عزیزم حس میکنم اذیتت داره میکنه ، بری تو خوابگاه بهتره والا فردا هم که شنبه اس یه شب تا صبحه ، روی ا ...

دارم میرم ولی فکر طلاق نمیتونم داشته باشم چون انتخاب خودم بوده پدرم راضی نبود بدم ک راضی شد گفت حق طلاق نداری مجبورم وایسم

دارم میرم ولی فکر طلاق نمیتونم داشته باشم چون انتخاب خودم بوده پدرم راضی نبود بدم ک راضی شد گفت حق ط ...

دوست بودین باهم؟ همه چی طلاق نیست

برین مشاوره

ارهمشاور نمیدونم بیاد یا ن اول باید با خودش صحبت کنم

اره یه فکر حسابی بکن