2777
2789
عنوان

دیدن عشق قدیمی تو خواب🥲

112 بازدید | 21 پست

بچه ها من چندسال پیش دیوونه یکی از همکلاسیام بودم اونم یکم ازم خوشش میومد ولی هیچ وقت نشد که باهم باشیم خدارو شکر دیگه هیچ وقت خودشو نخواهم دید ولی بعضی وقتا خوابشو میبینم تو خواب بهم توجهی نمیکنه انگار منو نمیبینه😥یه نکته ای که تو همه خوابام تکرار میشه اینه که خیلی ادم موفقیه و همه بهش توجه میکنن بعضی وقتام انگار دوباره باهم تو یه دانشگاهیم🥺 صبح که بیدار میشم خیلی حالم بد میشه یاد روزایی میوفتم که یهو بدون دلیل رفتارش عوض شد و نگاهش سرد شد و دیگه منو ندید

بنظرتون این خوابا تعبیری دارن؟

لطفاً منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید ممنون🗿💘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

احتمالا اونم داره بهت فک میکنه

نه اون اصلا دوسم نداشت هیچ وقت💔 فقط یه مدت دوست دختر نداشت و دید من ازش خوشم میاد خواست خودشو بهم نزدیک کنه ولی با یکی دیگه اوکی شد

شاید. از دلتنگی زیاده منم همش خواب عروسی خودم با اکس بی خودم رو میبینم 😅

راستشو بخوای هنوزم دوسش دارم نمیتونم فراموشش کنم ولی دلم نمیخواد ببینمش همیشه از خدا میخوام دیدارمون باشه تو زندگی بعدی

اکه مجردی دوباره بگرد پیداش کن از طریق اینستا تلگرام چیزی

مجردم پیج اینستاش فالو ندارم ولی آیدیشو میدونم

شماره همو داریم تو گروه دانشگاهم هستیم ولی هیچ ارتباطی نداشتیم نداریم و نخواهیم داشت

من ینفرو خیلی دوس داشتم هیچوقت هم رو نکردم بخاطر غرور وسن وسال کم بعدها میمیره خیلی به خوابم میومد دیگم کلا فراموشش کردم

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
من ینفرو خیلی دوس داشتم هیچوقت هم رو نکردم بخاطر غرور وسن وسال کم بعدها میمیره خیلی به خوابم میومد د ...

چقدر تلخ🥺من همیشه براش آرزوی موفقیت و سلامتی دارم ولی نمیخوام ببینمش چه تو خواب چه تو واقعیت😞

چقدر تلخ🥺من همیشه براش آرزوی موفقیت و سلامتی دارم ولی نمیخوام ببینمش چه تو خواب چه تو واقعیت😞

راست میگی سخته ناخودآگاه بیاد تو ذهنت

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
راست میگی سخته ناخودآگاه بیاد تو ذهنت

میدونی چیه خیلی حس ناکافی بودن داد بهم واسه همین وقتی میبینمش از خودم ناامید میشم

میدونی چیه خیلی حس ناکافی بودن داد بهم واسه همین وقتی میبینمش از خودم ناامید میشم

من اینجوری بودم تامدت ها کسل بودم وانگیزه نداشتم خیلی بده

من اینجوری بودم تامدت ها کسل بودم وانگیزه نداشتم خیلی بده

شاید باورت نشه ولی برای اینکه خوشگل بشم و اون عنتر آقا ببینه اونقدام زشت نیستم دماغمو با عجله عمل کردم پیش یه دکتر خرابکار😂حالا قیافم خوب شد ولی مشکل تنفسی دارم دماغمم قرینه درنیومد

الان میگم چقد احمق بودم😑

شاید باورت نشه ولی برای اینکه خوشگل بشم و اون عنتر آقا ببینه اونقدام زشت نیستم دماغمو با عجله عمل کر ...

راست میگی؟چندوقتع عمل کردی؟الان تنفست ججوره؟