2777
2789

اسمش و چی بزارم/پسرمهههه

کیکی

شکلات

فندق

بلوط

ملوس

بلا

انبه

آفتابی

کاکائو

بنظرتون؟

خودتون چ اسمی سراغ دارین

چقد انتخاب اسم سخته وای من واقعا بچه دار شم چیکار کنم 😑

رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسم پسر من سامی. حتی ادای عطسمم در میاره توله😍

ای خداااا ای جااانممممم

وقتی بش بگی بوس بده واقعا بوس میده یا فقط تکرار میکنه

رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین

اسم پسر من سامی. حتی ادای عطسمم در میاره توله😍

ب خودش میگه سامی جووووون نمیدونی چقد جیگره

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
ای خداااا ای جااانممممموقتی بش بگی بوس بده واقعا بوس میده یا فقط تکرار میکنه

فقط میگه بوس بده و صدای بوس در میاره پشت سر هم

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
ب خودش میگه سامی جووووون نمیدونی چقد جیگره

لنتی😫😫😫😫😫😫😫

یادش میدی یا خودش بلده 

فقط میگه بوس بده و صدای بوس در میاره پشت سر هم

ینی هیچکدوم بوس نمیدن؟😁

ای خداااا ای جااانممممموقتی بش بگی بوس بده واقعا بوس میده یا فقط تکرار میکنه

ماشالله خیلی بلا. اسم دخترامو میگه اسم خودشو میگه سامی جوووون. بدو بیا. بوس بده.سامی سلااااااام.پسر سلاااااام.قشنگ سلااااام. اینا همه حرفای منه فقط حرفای منو تکرار میکنه نه شوهرم نه دخترام فقط من.میگم حتی صدای سرفه و عطسمم در میاره جرات ندارم بگوزم جلوش😆

ماشالله خیلی بلا. اسم دخترامو میگه اسم خودشو میگه سامی جوووون. بدو بیا. بوس بده.سامی سلااااااام.پسر ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣فک کن بگه گوزو جون سلاااامممم

خودت بزرگش کردی؟؟؟بهت وابسته اس؟؟؟

ینی هیچکدوم بوس نمیدن؟😁

نمیفهمه ینی چی ک فقط مثل طوطی تکرار میکنه. راستی صدای خندمم در میاره خییییییلی خنده داره هرکی میاد خونمون باهم مثلا حرف میزنیم میخندیم اینم صدای خنده در میاره همه غش میکنن از خنده از دستش

نمیفهمه ینی چی ک فقط مثل طوطی تکرار میکنه. راستی صدای خندمم در میاره خییییییلی خنده داره هرکی میاد خ ...

اخی الهی قربونش بشمممم چقد ناز داره🤣🥲💝

از چن ماهگی بزرگش کردین الان چقدشه

نمیفهمه ینی چی ک فقط مثل طوطی تکرار میکنه. راستی صدای خندمم در میاره خییییییلی خنده داره هرکی میاد خ ...

بعد باهاش بازی میکنید؟.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣فک کن بگه گوزو جون سلااااممممخودت بزرگش کردی؟؟؟بهت وابسته اس؟؟؟

آره از نوزادی دو هفتش بود خریدیمش.الان یک سالشه.من اوایل اصلا دوسش نداشتم ولی حرف ک زد دیگه دویش دارم.نه وابسته نیست اصلا درشم نمیارم بدبخت همش تو قفسه من حوصله ندارم شوهرم خیلی دوست داره و بهش میرسه. البته عروس هلندی نر حرف میزنه نه ماده