[QUOTE=401289739]عزیزم حال خودتو الکی خراب نکن مثبت فکر کن این همه آدم توی این سن و بالاتر دارن بچه ...
بچه اولم پسره،دومی رو هنوز دو ماهه باردارم جنسیتشو نمیدونم،عزیزم من الان سه ماهه مادرمو از دست دادم، افسردگی داشتم که یهو فهمیدم باردارم، میخام بگم مشخص نیست کی توی چه سنی مادرشو از دست میده یکی ۶۰ سالشه هنوز مادرشو داره یکی ۱۰ سالشه مادرشو از دست داده
دوستان من پلیکیستیک بودم و ۴سال و خورده ای اقدام کردم برای بارداری و زیر نظر دکتر بودم و دارو استفاده کردم و نشد. .خدایاااااا شکرت منم با اصلاح سبک باردار شدم،ان شاالله روزی همه ی منتظرا،عزیزان برای سالم بدنیا اومدن نی نیم یه صلوات بفرستید،ممنونم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو این سن بچه دار شدن نگرانی نداره ولی اینکه اینهمه تاپیک در موردش زدی و این اضطراب و این حس و حال تو نگرانی داره. شاید دچار افسردگی یا ... شدی حتما از یک مشاور یا روانشناس کمک بگیر که نه خودت آسیب ببینی نه بچه
حست به بچه هم منتقل میشه. رو حال خوب خودت کار کن وگرنه یه بچه ضعیف تربیت میکنی
چی کار کنم فکر می کنم خدا داره ید امتحانم می کنه .همش تصور می کنم یه دختر حدود ۴۰ ساله که مادر نداره و خودش هم ازدواج نکرده وفقط یه برادر داره و تک و تنها .به این چیز ها فکر می کنم داغون می شم
عزیزم فوت مادر سخته .راحت کنار اومدید من همش فکر می کنم بچه ام چه جوری با مرگ من کنار بیاد .مادرتون ...
عزیزم بله فوت مادر بسیاااااار سخته سخت تر از اون چیزی هست که فکرشو بکنی و من هم نتونستم باهاش کنار بیام هنوز،ولی بارداریم رو به ف ا ل نیک گرفتم که توی اوج ناامیدی و افسردگی یه امید تازه هست برام
دوستان من پلیکیستیک بودم و ۴سال و خورده ای اقدام کردم برای بارداری و زیر نظر دکتر بودم و دارو استفاده کردم و نشد. .خدایاااااا شکرت منم با اصلاح سبک باردار شدم،ان شاالله روزی همه ی منتظرا،عزیزان برای سالم بدنیا اومدن نی نیم یه صلوات بفرستید،ممنونم
مامانتون چند ساله بودن .به نظرم آدم سنش بالا تر باشه بهنر می پذیره
مادرم ۶۹ سالش بود