2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 31 پست
[QUOTE=401289739]عزیزم حال خودتو الکی خراب نکن مثبت فکر کن این همه آدم توی این سن و بالاتر دارن بچه ...

بچه اولم پسره،دومی رو هنوز دو ماهه باردارم جنسیتشو نمیدونم،عزیزم من الان سه ماهه مادرمو از دست دادم، افسردگی داشتم که یهو فهمیدم باردارم، میخام بگم مشخص نیست کی توی چه سنی مادرشو از دست میده یکی ۶۰ سالشه هنوز مادرشو داره یکی ۱۰ سالشه مادرشو از دست داده

دوستان من پلیکیستیک بودم و ۴سال و خورده ای اقدام کردم برای بارداری و زیر نظر دکتر بودم و دارو استفاده کردم و نشد. .خدایاااااا شکرت منم با اصلاح سبک باردار شدم،ان شاالله روزی همه ی منتظرا،عزیزان برای سالم بدنیا اومدن نی نیم یه صلوات بفرستید،ممنونم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو این سن بچه دار شدن نگرانی نداره ولی اینکه اینهمه تاپیک در موردش زدی و این اضطراب و این حس و حال تو نگرانی داره. شاید دچار افسردگی یا ... شدی حتما از یک مشاور یا روانشناس کمک بگیر که نه خودت آسیب ببینی نه بچه

تو این سن بچه دار شدن نگرانی نداره ولی اینکه اینهمه تاپیک در موردش زدی و این اضطراب و این حس و حال ت ...

جدی حرف های بیخوده .اگه بچه ام پسر بود این قدر نگران نبودم دلم برای دختر می سوزه 

بچه اولم پسره،دومی رو هنوز دو ماهه باردارم جنسیتشو نمیدونم،عزیزم من الان سه ماهه مادرمو از دست دادم، ...

عزیزم فوت مادر سخته .راحت کنار اومدید من همش فکر می کنم بچه ام چه جوری با مرگ من کنار بیاد .مادرتون چند ساله بودن 

حست به بچه هم منتقل میشه. رو حال خوب خودت کار کن وگرنه یه بچه ضعیف تربیت میکنی

چی کار کنم فکر می کنم خدا داره ید امتحانم می کنه .همش تصور می کنم یه دختر حدود ۴۰ ساله که مادر نداره و خودش هم ازدواج نکرده وفقط  یه برادر داره و تک و تنها .به این چیز ها فکر می کنم داغون می شم  

چی کار کنم فکر می کنم خدا داره ید امتحانم می کنه .همش تصور می کنم یه دختر حدود ۴۰ ساله که مادر نداره ...

خب فکر نکن 🙈 ۲۰ سالگی هم بچه دار بشی حتمی نیست که تا سن بالای بچه پیشش بمونی. اینهمه آدم جوون فوت میکنن، این همه آدم هم به صد میرسن

همه این اضطرابات منتقل میشه و باعث اضطراب جدایی و ... تو بچه میشه، روان بچه رو هم نابود میکنی

حتما یه مشاور برو

عزیزم فوت مادر سخته .راحت کنار اومدید من همش فکر می کنم بچه ام چه جوری با مرگ من کنار بیاد .مادرتون ...

عزیزم بله فوت مادر بسیاااااار سخته سخت تر از اون چیزی هست که فکرشو بکنی و من هم نتونستم باهاش کنار بیام هنوز،ولی بارداریم رو به ف ا ل نیک گرفتم که توی اوج ناامیدی و افسردگی یه امید تازه هست برام

دوستان من پلیکیستیک بودم و ۴سال و خورده ای اقدام کردم برای بارداری و زیر نظر دکتر بودم و دارو استفاده کردم و نشد. .خدایاااااا شکرت منم با اصلاح سبک باردار شدم،ان شاالله روزی همه ی منتظرا،عزیزان برای سالم بدنیا اومدن نی نیم یه صلوات بفرستید،ممنونم
عزیزم بله فوت مادر بسیاااااار سخته سخت تر از اون چیزی هست که فکرشو بکنی و من هم نتونستم باهاش کنار ب ...

مامانتون چند ساله بودن .به نظرم آدم سنش بالا تر باشه بهنر می پذیره 

خب فکر نکن 🙈 ۲۰ سالگی هم بچه دار بشی حتمی نیست که تا سن بالای بچه پیشش بمونی. اینهمه آدم جوون فوت م ...

من ۹۰ عمر کنم دخترم ۵۴ می شه .کاش قبل بارداری این چیز ها رو می فهمیدم .رفتم روانپزشک گفت بچه شیر می دی نمی تونی قرص مصرف کنی 

مامانتون چند ساله بودن .به نظرم آدم سنش بالا تر باشه بهنر می پذیره

مادرم ۶۹ سالش بود