•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻♀️•مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را میشکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش میکنند..✨️
•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻♀️•مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را میشکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش میکنند..✨️
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️