2777
2789
عنوان

وام ویپاد

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اینو بدی ۱۵بهت میده مگه ۵تومن به ۵تومن بالا نمیره؟

نه برآیند بر اساس سکه هاست،مثلا سکه هام 9000 هزار تا بوده 10 تومنی گرفتم،الان سکه هام شده 35هزارتا میتونم 40 تومنی بردارم

نه برآیند بر اساس سکه هاست،مثلا سکه هام 9000 هزار تا بوده 10 تومنی گرفتم،الان سکه هام شده 35هزارتا م ...

سلام عزیزم 

منم میخوام از طریق سکه هام وام وام بگیرم

رتبه اعتباریت چقدر بود؟

میترسم سکه جمع کنم بعد وام نده

لطفا جواب بدهههه

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
سلام عزیزم منم میخوام از طریق سکه هام وام وام بگیرمرتبه اعتباریت چقدر بود؟میترسم سکه جمع کنم بعد وام ...

نه وام میده خیالت راحت.من الان وام قبلیمو پرداخت کردم مبلغ بالا گرفتم.

ولی مثلا وام های پله پله مثل 1تومنی 2تومنی 3تومنی

اگه تراکنشت بالا نباشه یه فاصله میندازه بینش 2 هفته باید صبر کنی تا بعدی و بگیری

نه وام میده خیالت راحت.من الان وام قبلیمو پرداخت کردم مبلغ بالا گرفتم.ولی مثلا وام های پله پله مثل 1 ...

اخرین بار کی وام گرفتی؟شرایطتش فرق نکرده باشه شانس من عجیب غریبع🤣

رتبه اعتباریت چقدرع؟برا منc2

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
من ۹۰۰۰ تا امتیاز داشتم خواستم ده تومن وام بگیرم برآیندنوشت رتبه اعتباریت نمیرسه رفتم با چک یار بگیر ...

رتبه اعتباریت چقد بود؟من برا c2

اگه نمیده الکی سکه جمع نکنم