2821
2789
عنوان

درد و دل

42 بازدید | 4 پست

بچه ها حالم خیلی بده 

زندگینامه ام و میگم تو رو خدا دلداریم بدین چکار کنم 

پدر و مادرم ۸ سال پیش جدا شدن و یک خواهر کوچکتر دارم که با مادرم زندگی می‌کنیم همه چی خوب بود تا دو سال پیش که یکنفر شهرستانی با حیله و کلک و دروغ خودش وارد زندکی ما کرد و اومد خواستگاریم و خانواده اش اومدن و کلی قول و قرار دروغی و ظاهر موجه و تحقیقات خوب و من عقد کردم بعد عقدمون که الان ۲ سال عقدم دیدم شوهرم املاکی ولی بیشتر بیکار و فقط دنبال کلاهبرداری از مردم و مقدار زیادی پول هم از مادرم بالا کشید و ما هم عضوی از خانواده می دونستیم مدرک نگرفتیم و دست بزن و بددهن و خانواده طلبکار و تحقیر و بی حرمتی و اعتیاد همه چی داشت و این اواخر خانواده اش برخلاف تعهدات محضری که دادن بچه شون بردن شهر خودشون و گفتن اگر عروسی و خونه میخوای باید بیای تو شهر ما زندگی کنی 

خلاصه دارم طلاق میگیرم ولی حالم بقدری بده که احساس میکنم بعد از طلاقم آینده ندارم و کلا نابود شدم و دیگه زندگیم معنایی نداره🥺🥺

با توجه به اینکه خانواده مرفه ای دارم و خودم تحصیل کرده ام و میخوام برا آزمون استخدامی بخونم 

با همه این اوصاف خیلی خودم پوچ و بیهوده و داغون میبینم

انگار دنیا به آخر رسیده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نمیشه شکایت کنید؟هرچه زودتر از شرش خلاص شی نعمته فدای سرت مهم اینه نرفتی زیر یه سقف باهاش

شکایت کردم ازش 

۴ تا پرونده براش درست کردم و یکنفر دیگه بابت کلاهبرداری ازش قبل من شکایت کرده بود با وجود همه اوصاف اصلا دادگاه ها رو نمیاد 

منکه ازش راحت نمیگذرم 

2825
2823
2791
2779
2792