2777
2789
عنوان

درد و دل

42 بازدید | 4 پست

بچه ها حالم خیلی بده 

زندگینامه ام و میگم تو رو خدا دلداریم بدین چکار کنم 

پدر و مادرم ۸ سال پیش جدا شدن و یک خواهر کوچکتر دارم که با مادرم زندگی می‌کنیم همه چی خوب بود تا دو سال پیش که یکنفر شهرستانی با حیله و کلک و دروغ خودش وارد زندکی ما کرد و اومد خواستگاریم و خانواده اش اومدن و کلی قول و قرار دروغی و ظاهر موجه و تحقیقات خوب و من عقد کردم بعد عقدمون که الان ۲ سال عقدم دیدم شوهرم املاکی ولی بیشتر بیکار و فقط دنبال کلاهبرداری از مردم و مقدار زیادی پول هم از مادرم بالا کشید و ما هم عضوی از خانواده می دونستیم مدرک نگرفتیم و دست بزن و بددهن و خانواده طلبکار و تحقیر و بی حرمتی و اعتیاد همه چی داشت و این اواخر خانواده اش برخلاف تعهدات محضری که دادن بچه شون بردن شهر خودشون و گفتن اگر عروسی و خونه میخوای باید بیای تو شهر ما زندگی کنی 

خلاصه دارم طلاق میگیرم ولی حالم بقدری بده که احساس میکنم بعد از طلاقم آینده ندارم و کلا نابود شدم و دیگه زندگیم معنایی نداره🥺🥺

با توجه به اینکه خانواده مرفه ای دارم و خودم تحصیل کرده ام و میخوام برا آزمون استخدامی بخونم 

با همه این اوصاف خیلی خودم پوچ و بیهوده و داغون میبینم

انگار دنیا به آخر رسیده

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نمیشه شکایت کنید؟هرچه زودتر از شرش خلاص شی نعمته فدای سرت مهم اینه نرفتی زیر یه سقف باهاش

شکایت کردم ازش 

۴ تا پرونده براش درست کردم و یکنفر دیگه بابت کلاهبرداری ازش قبل من شکایت کرده بود با وجود همه اوصاف اصلا دادگاه ها رو نمیاد 

منکه ازش راحت نمیگذرم