2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 30 پست
چقدر بگذره بنظرتون؟اصلا من ۱۹ سالمه خیلی زوده بنظرم ولی اون میگه خانوادم میگن ازدواج کن دیگه حالا نم ...

باهم دوستید؟

ببین یه چیزایی توی زندگی مشترک تازه معلوم میشه

پیش یه مشاور خوب برید

اینجوری بهتر و آگاهانه تر میتونی تصمیم بگیری

درمورد سنت هم بستگی داره چقدر دوتایی به بلوغ ویژه ازدواج رسیده باشید.دراین موردم مشاور می‌تونه کمکتون کنه

آخه خودش اومد سمتم اگه تفاوت داشتیم و مثل خودش نبودم و نمیخواست وقتی دید چجوریم چرا اومد؟یعنی بیخیال ...

پسرا برده ی ظاهرن. دختر خوشگل میبینن خوششون میاد تصمیم میگیرن ازدواج کنن بعد چادریش کنن. یا به عبارتی تربیتش کنن. این مدلی دیدم. 

یک دختره تو دانشکاهمون داف بود ازدواج کرد شوهرش به زور چادریش کرد.

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتقادات خودش چه طوره ؟ چه قدر حرف حرف شنوی داره از خانواده اش؟احتمال ۹۰ درصد بعد از ازدواج که خرش ا ...

خودش هم معتقده ، یه هیئتی هم دارن اونجا مشغوله خودش حتی بچه هارو اردو زیارتی میبره، نجف هم رفتن ، یعنی رسما بگم پسر بچه نیست تقریبا میشه گفت یه مرده

تنها ترسم اینه که به قول شما خرش از پل بگذره....

حرف شنوی رو نمیدونم واقعا باهاش ارتباط خاصی نداشتم بفهمم

نمیدونم چجوری مطمعن بشم که اینجوری نیست و بعد ازدواج هم همینه

مذهبو داریم ولی چادری هم نیستیم، نمیدونم واقعاااااگفتم شاید اگه خودمون به نتیجه برسیم خانواده ها مهم ...

این دوره زمونه هم خانواده مهمه هم پسره ودختره

یک نفرمیشناسم دختره اوایل آشنایی خودشون مذهبی چادری نشون دادن اما بعد ازدواج موقعی پل خر گذشت معلوم شد دختره بی چادروانچنان مذهبی نیست وپدردختره اصلا نمازنمیخوند 

چندبارموصوع دعوا کردن 

باهم دوستید؟ببین یه چیزایی توی زندگی مشترک تازه معلوم میشهپیش یه مشاور خوب بریداینجوری بهتر و آگاهان ...

دوست که نیستیم چون میگه اصلا دوستی صحیح نیست یعنی انقدر معتقده

حرفارو زدیم بهش گفتم من فعلا قصد ازدواج ندارم، گفت پس ارتباطمون درسی در حد دانشگاه بمونه 

باهم اصلا چت نمیکنیم حرفم نمیزنیم مثل یه آدم عادی توی کلاس ولی خودش میگه منتظر میمونه تا قصد ازدواج پیدا کنم😐😂

مشاور بریم حس میکنم سریع میگه برید به درد هم نمیخورین

خودش هم معتقده ، یه هیئتی هم دارن اونجا مشغوله خودش حتی بچه هارو اردو زیارتی میبره، نجف هم رفتن ، یع ...

با این تفاسیر قطعا رو حجابت فشار میاره. چون جلوی دوست و آشنا واسش کسر شان که دم از هیئت و کربلا بزنه بعد زن خودش حجابش کامل نباشه. دیگه ببین اینقدری خوب هست که بخوای اونجوری بشی که اون میخواد یانه.

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

پسرا برده ی ظاهرن. دختر خوشگل میبینن خوششون میاد تصمیم میگیرن ازدواج کنن بعد چادریش کنن. یا به عبارت ...

با دختره ارتباطی داری؟

خودش راضیه الان؟ البته فکر نکنم باشه..

با دختره ارتباطی داری؟خودش راضیه الان؟ البته فکر نکنم باشه..

نه ندارم. 

این دوره زمونه هم خانواده مهمه هم پسره ودخترهیک نفرمیشناسم دختره اوایل آشنایی خودشون مذهبی چادری نشو ...

ما هیچوقت سر خانواده بحث نکردیم حتی حرف هم نزدیم

حتی نگفت خانوادت نماز میخونن یا نه من خودم یه چیزای بهش گفتم ولی خودش دیگه فهمیده در حدی که خانواده خودش خیلی سفت و مذهبی هستن ما اونقدر سفت نیستیم

با این تفاسیر قطعا رو حجابت فشار میاره. چون جلوی دوست و آشنا واسش کسر شان که دم از هیئت و کربلا بزنه ...

خیلی حرفت کمکم کرد مرسی

از این دید نگاه نکرده بودم شاید واقعا بعدش فشارر بیاره

دوست که نیستیم چون میگه اصلا دوستی صحیح نیست یعنی انقدر معتقدهحرفارو زدیم بهش گفتم من فعلا قصد ازدوا ...

پس دوسش داری اما ترس هم داری!

بستگی داره چقدر از نظر خانوادگی بهم شبیه باشید

مثلاً برای من این همه معصومیت قابل تحمل نیست 😂

اما حتما پیش یه مشاور برو

یه پایان تلخ بهتراز یه تلخی بی پایانه

ضمن اینکه ازدواج واقعا ریسکه

حتی اگر اولش با اعتماد کامل ازدواج کنی اما بعدش ممکنه همه معادلات زندگی بهم بخوره 

مشاوره برید

مشاوری شما میشناسی؟

حتی با یک حاج اقایی که باهاش در ارتباطه نمیدونم چی میگن مربی میگفتن فکر کنم از ایشونم پرسید 

رسما اب پاکی و ریخت و گفت نمیشه پسرم بیخیال شو

پس دوسش داری اما ترس هم داری!بستگی داره چقدر از نظر خانوادگی بهم شبیه باشیدمثلاً برای من این همه معص ...

اتفاقا همیشه همینو میگه (یه پایان تلخ بهتراز یه تلخی بی پایانه)😂😂😂

کلا ازدواج نکنم راحت تر باشم حتی میگه بهم که با ازدواج دشمنم و این صحبتا

به مامانشم که گفت قضیه رو ، گفتن که عجله نکن فکر کنم مامانشم اونقدرا راضی نیست