2777
2789
عنوان

ازدواج

184 بازدید | 30 پست

تاپیک قبلی که گفتم

پسره که خیلی جدیه و به خانوادش گفته خیلی خانواده مذهبی ای دارن با چادر هستن

ولی خب من چادری نیستم مثلا مانتو اینا، بنظرتون اگه اوکی بدم بعدا اذیت میشم؟

خودش که میگه اگه کمی رعایت بکنی مشکلی ندارم

بنظرتون بعد ازدواج یهو اذیتم نکنه

بله بانو 

اگر میتونی مثلشون بشی بسم الله در غیر اینصورت خودت رو توی راهی نزار که اخرش از الان مشخصه 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ازالان ودر دوران عقد خودت باش

برای پسره خودت باش

یعنی توخیابان وهمراهش  وهرجایی  یه چادر تو کیفت باشه،ولی  باپوشش  خودت باش 

وقتی اونها رو دیدی سرت کن 

یعنی احترام  به عقاید اونها

ولی برای پسره خودت باش 

خود واقعی ات 

بیشتر باهاش معاشرت کن ببین چقدر روی حجاب حساسهو اینکه چقدر این حساسیت برای تو قابل تحمله

بهم گفت تا چه حدی میتونه باهام راه بیاد ولی مشکلم اینه که نکنه بعد ازدواج حرفش عوض شه

یا چمیدونم خانوادش اذیت کنن

یا اصلا خانوادش قبول نکنن

بله بانو اگر میتونی مثلشون بشی بسم الله در غیر اینصورت خودت رو توی راهی نزار که اخرش از الان مشخصه

یعنی به دعوا و بحث و طلاق ختم میشه؟

قدیما خیلی حساسیتش زیاد بود ولی جدیدا داره باهام راه میاد، یعنی درک کرده که نمیتونم کاااامل مثل خودش بشم ولی میترسم بعدا حرفش عوض شه

بنطرموضوع فکر کنخانواده خودت چی مذهبی ازنظر اعتقادات چجورین

مذهبو داریم ولی چادری هم نیستیم، نمیدونم واقعااااا

گفتم شاید اگه خودمون به نتیجه برسیم خانواده ها مهم نباشن

بهم گفت تا چه حدی میتونه باهام راه بیاد ولی مشکلم اینه که نکنه بعد ازدواج حرفش عوض شهیا چمیدونم خانو ...

به خانواده اش که ربطی نداره

همین که شما موجه بگردید کافیه

چادر لزوم بر عفت و پاکدامنی نیست

درمورد خودش هم واقعا زمان مشخص می‌کنه که پای حرفش میمونه یانه

مردا وقتی قبل ازدواج ب چیزی حساسیت نشون میدن و قبول نکنی و کنار ببان بعد عروسی صدبرابر حساس تر میشن ...

واقعااا؟

شما دیدی این رفتارو؟

مثلا سر شال قدیما خیلی گیر بود ولی جدیدا میگه باشه یکم باهام راه میاد یعنی بعد ازدواج خیلی گیر میشه؟

به خانواده اش که ربطی ندارههمین که شما موجه بگردید کافیهچادر لزوم بر عفت و پاکدامنی نیستدرمورد خودش ...

چقدر بگذره بنظرتون؟

اصلا من ۱۹ سالمه خیلی زوده بنظرم ولی اون میگه خانوادم میگن ازدواج کن دیگه حالا نمیدونم شوخی میکنه یا جدی میگه

اعتقادات خودش چه طوره ؟ چه قدر حرف حرف شنوی داره از خانواده اش؟

احتمال ۹۰ درصد بعد از ازدواج که خرش از پل گذشت  به شدت فشار میاره که چادری بشی. 

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

وقتی تفاوت پوشش دارین ازدواج نکن مگه مجبوری ، فردا با بدترین خفت کارت به طلاق میرسهبه وعده وعیدهای ا ...

آخه خودش اومد سمتم اگه تفاوت داشتیم و مثل خودش نبودم و نمیخواست وقتی دید چجوریم چرا اومد؟

یعنی بیخیال بشم؟ بنظر میومد پسر خوبی باشه