2777
2789
عنوان

چه مدل عروس هلندی خشگله بخرم🦜🐦🕊

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت سوگولی خونس غیر بابام همه دوسش دارن 😂

الهی دورش بگردم منم عاشقشم😂😂

چرا دوستش ندارههه

رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین

برای من پر نداره ریخته

عه زشت شده؟؟

رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین

اگر بخری خیلی وابستش میشی انقدر که شیرینه😂برای من جفتشون حرف میزنناگر برم داخل اتاق بهش سلام ندم هی ...

وای ننه 😂😂😂😍😍😍

زدی تو اتاقت؟؟

چقد سخته باید حسابی بلد باشم

منم میخوام برای خواهرم بگیرم

۲روزه دارم وقت میزارم تحقیق میکنم

بعد فقط خود پرنده نیست که 

قفس میخواد دونه میخواد تقویتی میخواد اسباب بازی میخواد جلیقه میخواد لونه میخواد

اگه گرفتی از پرنده فروشی بگیر اگه پرنده ای که میگیری اهلی شده باشه ممکنه اصلا باهات ارتباط برقرار نکنه یا از دوری صاحبش افسرده بشه

اگه فقط حرف زدنش مهمه عروس هلندی بگیر اما اگه شیطنت و بازیگوش میخوای طوطی برزیلی بگیر(طوطی حرف نمیزنه تقریبا)

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

منم میخوام برای خواهرم بگیرم۲روزه دارم وقت میزارم تحقیق میکنمبعد فقط خود پرنده نیست که قفس میخواد دو ...

میخوام حرف بزنه

اگ مریض باشن چی؟؟؟چطور چک کنیم

ی ۳ ۴ میلیونی بیشتر شه فک کنم

طوطی چیکار میکنه؟

نه عکس شو گذاشتم اگه بیاد

نیومد

میخوام حرف بزنهاگ مریض باشن چی؟؟؟چطور چک کنیمی ۳ ۴ میلیونی بیشتر شه فک کنمطوطی چیکار میکنه؟

اگه میخوای حرف بزنه همون عروس هلندیو بگیر

طوسی رنگ

مریض بشه از حالاتش معلومه دیگه غذا نمیخوره سرحال نیست میبری دامپزشک هزینش زیاد نیست

فقط باید حواستون باشه موقع غذا درست کردن و باز بودن درو پنجره ها توی قفس باشه وگرنه ممکنه بره بیرون یا خودشو بندازه توی قابلمه اب جوش

اره۴تومنی میشه

طوطی خرابکاری میکنه😅من میخوام طوطی بگیرم بامزس

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎