پشمای_لیزرنشده مدیر عضویت: 1404/04/15 تعداد پست: 965 عنوان چه مدل عروس هلندی خشگله بخرم🦜🐦🕊 | مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 53 پست قیمتشم اگ میدونید بگیدبوساز این مدلایی ک بوس میدن🫠 رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین 1404/08/23 | 11:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پشمای_لیزرنشده مدیر استارتر عضویت: 1404/04/15 تعداد پست: 965 بین۱ونیم تا۲تومنهسینامون بگیر(همون طوسیا)نر باشهجوجه بگیر که تازه دونخور شده اونجوری تربیتش راحترهبر ... الهی ننهولی جوجه اش خیلی زشته چقد طول میکشه بزرگ شه خشگل شه رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین
لوبیا_فرفری عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 4528 قربونش برم🤣🤣چجوری باید مراقبش باشم ینی دعواش نکنم؟ خیلی شیطون و اهل بازینباید براش وقت بزاری باهاش بازی کنی و همیشه توی قفس نزاری، دعواش نکنی و غذاهای متنوع بهش بدی😂من دوتا دارم خیلی بانمکن😍 •یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻⚕️💊
مامانءآریا عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 4662 اقا جایی نیست اپوزش داده شده بخریم؟؟؟ آموزش داده شده یعنی اهلی شدهاگه اهلی بگیری ممکنه باهات ارتباط برقرار نکنه وابستت نشه گاز بگیره آناهیتا🌿 این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎
پشمای_لیزرنشده مدیر استارتر عضویت: 1404/04/15 تعداد پست: 965 من یه دونه دارم نره چهار سالشه میگه کاکل بوس بده بعد بوس میده میگه جیگر تو برم من بیا بدو بیا کاکل ق ... ننههههه وایییییی چقد نازهههههفقط همینارو میگن؟؟؟ رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین
پشمای_لیزرنشده مدیر استارتر عضویت: 1404/04/15 تعداد پست: 965 آموزش داده شده یعنی اهلی شدهاگه اهلی بگیری ممکنه باهات ارتباط برقرار نکنه وابستت نشه گاز بگیره اها پس جوجه رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین
پشمای_لیزرنشده مدیر استارتر عضویت: 1404/04/15 تعداد پست: 965 نه بابا مگه ادمن پس خوبه میگیرم رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین
۰۰دوست۰۰ عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 642 اقااااااااا عکسشو بدهههههبعد تو کوچولو خریدی ؟؟؟نینی بود یا بزرگ بود؟ عکسشو ندادم فیلم دارم فقط ازش مال منم ۴ ماهش بود گرفتم البته واسم اوردن یکی از دوستام بهم هدیه داد
پشمای_لیزرنشده مدیر استارتر عضویت: 1404/04/15 تعداد پست: 965 خیلی شیطون و اهل بازینباید براش وقت بزاری باهاش بازی کنی و همیشه توی قفس نزاری، دعواش نکنی و غذاهای ... عاقا خوشبحالتتتتتمنم میخرم میدم داداشم باش بازی کنه افسرده نشه بچم😂 رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین
مامانءآریا عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 4662 الهی ننهولی جوجه اش خیلی زشته چقد طول میکشه بزرگ شه خشگل شه نه نه اونی که تو میگی جوجه تازه به دنیا اومدسجوجه ای بگیر که تازه داره دون میخوره(اول با سرلاک تغذیه میشه یکم جون گرفت بهش دون میدن)جوجه تازه دونخور شده یکم پر و اینا داره شکل پرنده گرفته آموزشش راحتره زودترم اهلی میشه آناهیتا🌿 این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎
پشمای_لیزرنشده مدیر استارتر عضویت: 1404/04/15 تعداد پست: 965 عکسشو ندادم فیلم دارم فقط ازش مال منم ۴ ماهش بود گرفتم البته واسم اوردن یکی از دوستام بهم هدیه داد چقد خوب مراقبش باش رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین
ایحم عضویت: 1404/03/11 تعداد پست: 120 ننههههه وایییییی چقد نازهههههفقط همینارو میگن؟؟؟ برای من اینارو میگه سوتم میزنه ولی اگه الانم باهاش کار کنم یاد میگه جیگر تو برم منو تازه یاد گرفته
پشمای_لیزرنشده مدیر استارتر عضویت: 1404/04/15 تعداد پست: 965 نه نه اونی که تو میگی جوجه تازه به دنیا اومدسجوجه ای بگیر که تازه داره دون میخوره(اول با سرلاک تغذیه ... چقد سخته باید حسابی بلد باشم رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین
پشمای_لیزرنشده مدیر استارتر عضویت: 1404/04/15 تعداد پست: 965 برای من اینارو میگه سوتم میزنه ولی اگه الانم باهاش کار کنم یاد میگه جیگر تو برم منو تازه یاد گرفته جیگرشو برم🤣🤣چ باحالناهنگ بزاری میرقصه؟بعد اگ درش بیاری فرار نمیکنه پرواز کنه بره؟ رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین
لوبیا_فرفری عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 4528 عاقا خوشبحالتتتتتمنم میخرم میدم داداشم باش بازی کنه افسرده نشه بچم😂 اگر بخری خیلی وابستش میشی انقدر که شیرینه😂برای من جفتشون حرف میزنناگر برم داخل اتاق بهش سلام ندم هی میگه سلاااام سلاااام😂 •یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻⚕️💊