2777
2789
عنوان

مامانم

126 بازدید | 6 پست

خواهرم کلاس دومه من سال آخر دانشگاه مامانم همیشه توقع داره را تکالیف خواهرم بشینم پیشش خواهرمم تا دلتون بخواد بازیگوش کند  یعنی قشنگ پدرم در میاد از تابستون باهاش دیکته کار میکردم یادش نره پدرم درمیاورد تا مینوشت زورش میاد بلده اما زورش میاد دیشب سر یکی سوالات ریاضیش بالا سرش بودم برگشته مامانم با لحن طلبکارانه غلط یاد بچه دادی خیر سرت دانشجویی من خیلی ناراحت شدم برگشتم گفتم از این به بعد خودت بشین بالاسرش تو ک با سواد تری بهش گفتم این یه هفته ک من دانشگاه بودم تو یه بار شده از بچه یه دیکته بگیری یک خطم نگرفتی از دانشگاه میام خسته کوفته هی میگی بیا پیش،بچه خودم کارهام میوفته نصف شب گفتم من ک سواد ندارم تو بشین ک با سوادی خیلی ناراحت شدم جای دستت درد نکنه هست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حالا شاید واقعا غلط یادش دادی

مامان اسی هستی فکنم😂😂😂

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️