2777
2789
عنوان

علتش🫠🫠🫠

140 بازدید | 14 پست

سارا میشه لطفاً بگی علت ریفلاکس چیه فکر میکردم اینجا تو از همه بیشتر اطلاع داری 

@sara67m‍ 

«تاپیک های از تاریخ ۲۸/۱۰/۱۴۰۴ متعلق به بنده هست» دلوین خانوم همه زندگیمه ✨🌿 توت فرنگی کوچولو من ،دختر قشنگم هیچ وقت از اتفاقاتی که سر راهت قرار میگیره نترس من همیشه کنار تو میمونم روز به روز بزرگ شدنت ،اون خنده هات و نگاه های بامزت رو تماشا میکنم:)😍

والا ایشون هنوز دانشجوعه ولی مام بلد بودیم ولی صب کن همون سارا جون بهت بگه😐😂

اره چیز معمولی بود ولی خب ایشون می‌دونه اینطور سوالا منو خوشحال می‌کنه برا همین می‌پرسه🎀😂

You.....:)))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب سارا خانم علت چیه اینجام بگو

باز موندن اسفکتر مری و فلان و فلان ک نفهمیدم چطور شد😶😂

«تاپیک های از تاریخ ۲۸/۱۰/۱۴۰۴ متعلق به بنده هست» دلوین خانوم همه زندگیمه ✨🌿 توت فرنگی کوچولو من ،دختر قشنگم هیچ وقت از اتفاقاتی که سر راهت قرار میگیره نترس من همیشه کنار تو میمونم روز به روز بزرگ شدنت ،اون خنده هات و نگاه های بامزت رو تماشا میکنم:)😍

منظورش اینه دریچه مری ب معده باز بمونه اسیدمعده میاد بالا و لوله مری رو میسوزونه

پیچیده تر از این حرفا بود فک کنم😶😂

باز موندن اسفکتر مری و فلان و فلان ک نفهمیدم چطور شد😶😂

😒

اون لوله ی ک غذا باهاش  میره تو معده ی جایی ش ی قسمت داره ک مثل در ورود و خروج میمونه 

وقتی استرس سیگار الکل یا این‌چیزها داشته باشی این دره نیمه باز میمونه و کامل بسته نمیشه  اسید معده از اون دره میاد بالا و توی  گلوت بهت سلام میکنه 🥺👌🏻💖

😒اون لوله ی ک غذا باهاش میره تو معده ی جایی ش ی قسمت داره ک مثل در ورود و خروج میمونه وقتی استرس س ...

مرسی 😂