2777
2789
عنوان

علتش🫠🫠🫠

140 بازدید | 14 پست

سارا میشه لطفاً بگی علت ریفلاکس چیه فکر میکردم اینجا تو از همه بیشتر اطلاع داری 

@sara67m‍ 

«تاپیک های از تاریخ ۲۸/۱۰/۱۴۰۴ متعلق به بنده هست» دلوین خانوم همه زندگیمه ✨🌿 توت فرنگی کوچولو من ،دختر قشنگم هیچ وقت از اتفاقاتی که سر راهت قرار میگیره نترس من همیشه کنار تو میمونم روز به روز بزرگ شدنت ،اون خنده هات و نگاه های بامزت رو تماشا میکنم:)😍

والا ایشون هنوز دانشجوعه ولی مام بلد بودیم ولی صب کن همون سارا جون بهت بگه😐😂

اره چیز معمولی بود ولی خب ایشون می‌دونه اینطور سوالا منو خوشحال می‌کنه برا همین می‌پرسه🎀😂

You.....:)))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب سارا خانم علت چیه اینجام بگو

باز موندن اسفکتر مری و فلان و فلان ک نفهمیدم چطور شد😶😂

«تاپیک های از تاریخ ۲۸/۱۰/۱۴۰۴ متعلق به بنده هست» دلوین خانوم همه زندگیمه ✨🌿 توت فرنگی کوچولو من ،دختر قشنگم هیچ وقت از اتفاقاتی که سر راهت قرار میگیره نترس من همیشه کنار تو میمونم روز به روز بزرگ شدنت ،اون خنده هات و نگاه های بامزت رو تماشا میکنم:)😍

منظورش اینه دریچه مری ب معده باز بمونه اسیدمعده میاد بالا و لوله مری رو میسوزونه

پیچیده تر از این حرفا بود فک کنم😶😂

باز موندن اسفکتر مری و فلان و فلان ک نفهمیدم چطور شد😶😂

😒

اون لوله ی ک غذا باهاش  میره تو معده ی جایی ش ی قسمت داره ک مثل در ورود و خروج میمونه 

وقتی استرس سیگار الکل یا این‌چیزها داشته باشی این دره نیمه باز میمونه و کامل بسته نمیشه  اسید معده از اون دره میاد بالا و توی  گلوت بهت سلام میکنه 🥺👌🏻💖

😒اون لوله ی ک غذا باهاش میره تو معده ی جایی ش ی قسمت داره ک مثل در ورود و خروج میمونه وقتی استرس س ...

مرسی 😂