2777
2789

من بیشتر دو هفته از ویروس جدید گرفتم سرما خوردگی خوب که چه عرض کنم خلط دارم سرفه زیاد میکنم مخصوصا موقع خواب من امروز دو تا کلاس داشتم یکیش صبح بود خواب افتادم یه کلاس ساعت ۱۲ دارم تا ۲ ظهر استادش بهمون یه کار سپرده بود مثل ترجمه هنوز انجام ندادم در حد ۳ خطه مامانم خونش به جوش اومده میگه نرو دانشگاه آبروت میره و فلان من سرکلاس دانشگاه سرفه نمیکنم اگه هم کم پشتش آب میخورم جای من بودین این کلاسو میرفتین؟استاد دفعه قبلی خیلی سر به سرم گذاشت شوخی کرد باهام بنظرتون اگه نرم فک میکنن بخاطر اون تکلیفه نرفتم و ضایع شدم؟؟؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برات مهم نبود ممکنه استاد و دانشجو ها پشت سرت چی بگن و اینا چون اون قسمت درسو سپرده بود من هر کدوم ا ...

نه واقعا مهم نبود شرایط بدنی خودم مهمتره 

نه دیگه فوقش جلسه بعد ارائه میدی یا اگر ایمیل استادو داری براش بفرست و بگو سرماخوردی و نتونستی بری

نرو جلسه بعد بگو کسالت داشتم نتونستم بیام.

به دوستات بسپر به استاد بگن که سرما خوردی

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم