2777
2789
عنوان

بزور جلو خودمو گرفتم از هوش نرم

209 بازدید | 12 پست

مثلا پا شدم در بخونم اصلا تمرکز ندارم بزور جلو خودمو گرفتم نخوابم 

قهوه با کاپو خلیجی درست کردم  تا تلیخش کم بشه یکمی بهتر شدم ولی بازم خوابم میخاد البته نمیدونم باید چقد قهوه  بریزم  

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

بخواب

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخواب

خیلی عقبم خیلییی

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

خیلی عقبم خیلییی

ی ساعت بخواب پاشو بعدش بخون

اینجوری فایده نداره، الانم ک اومدی نی نی سایت پس وقت زیاده

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

من به خاطر قرصام خوابم میبره و این اذیتم میکنه نخوردنشون وحشتناکه و خوردنشون وحشتناک تر کافئین هم بر ...

منم کافئین برام بده چون بیماری خود ایمنی دارم ولی میخورم

منم کافئین برام بده چون بیماری خود ایمنی دارم ولی میخورم

ببین خب نمی دونم چی تو فکرت میگذره ولی ارزشش رو نداره من به حدی بیماریم پیشرفت کرده جدی میگم حتی دارو های خودش هم براش مضره یا فقط تعداد مواد غذایی محدودی رو میتونم بخورم اصلا این کارو نکن 

راستی یه چیزی دیدم اونسری تو یه فروشگاهی نخریدم یا استفاده نکردم ولی نظر همه راجبش خوب بود طبیعی بود و انرژی میداد به بدن وایسا ببینم پیداش میکنم

قاتل روانی دوقطبی
دمنوش انرژی زا شیر زردچوبه فلوریست

فک نکنم پیداش کنم تو شهرمون