2777
2789
عنوان

حس خوبی به زن داداشم ندارم

413 بازدید | 14 پست

از وقتی وارد زندگیمون شده داداشمو از این رو به اون رو کرده، 

رابطش و رفت و آمدش باهامون کم کرده 

با اینکه خانواده ی من اصلا اهل دخالت تو زندگی شخصیشون نیستن اتفاقا خیلیم حمایتشون میکنن 

رفتار مامانم از مادر خودش بهش نزدیک تره 

دلیل این ررفتارشو نمیفهمم 

تا بوده همین بوده حرص الکی نخورید

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پول ندیده ان  هرزه ان  مثه زن داداش خودم  اونقد تو گوش داداشم خوند الان از ما متنفره اول تو جهنم بودن الان خوشبختی اوج میزنه داداشم میپزه ظرف میشوره فقط من بدبختم نه بابام گذاشت دانشگا برم ن کسی اومد منو رها کنه از این زندگی لعنتی

خدایا .. شکرت

واقعا برا همه همینه خودتم ازدواج کنی سعی میکنی با مادر شوهر رفت آمد خودتو کمتر کنی

اصلا برام مهم اون نیست که خودش سر یزته یا نه 

داداشمو انگار طلسم کرده

شما جای اون نیستی که ببینی

مادربزرگم خدا بیامرز ، مادر پدرمم همه از دستش عاصی بودن، بارها عمو زنموم بخاطرش تا پای طلاق رفتن، ولی از دید خودش میگفت من مثل گل پاکم

منظور اینه که باید از دید عروس خانواده هم دید

مثلا مادر شوهر خودم زن خوبیه در مجموع با محبته ولی منو نادیده میگیره و کاملا حس میکنم به پسر و نوش عشق داره فقط، با محبته ولی محبت زیادش و عشقش به بچش باعث یسری ضربه ها به زندگی ما شده و داره مارو از هم سرد میکنه چون پسرشو زیادی میکشه سمت خودش

به نظرم اگر زندگیشون خوبه و به شما گه گداری سر میزنن گیر ندید چون درستش همینه

شما جای اون نیستی که ببینی مادربزرگم خدا بیامرز ، مادر پدرمم همه از دستش عاصی بودن، بارها عمو زنموم ...

چی بگم والا! 

از جهتی حرف شماهم درسته، 

خداروشکر زندگیشون خوبه و راضی هردو 

ولی‌ نباید این ذهنیت و در ما ایجاد می‌کرد

چی بگم والا! از جهتی حرف شماهم درسته، خداروشکر زندگیشون خوبه و راضی هردو ولی‌ نباید این ذهنیت و در م ...

منم موافقم

شما از دید عروس بایدرفتارهمه رو بسنجی

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

عزیزم این دوره باید به خود بقبولونی که اونا که خوششون باشه مام خوشمونه

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

پول ندیده ان  هرزه ان  مثه زن داداش خودم  اونقد تو گوش داداشم خوند الان از ما متنفره ...

آخه عروس ما خودش تو رفاه بوده 

دختر خوبیم هست 

ازدواجشونم عاشقونه بوده 

ولی‌ ازش بدم میاد چون تفرقه انداخت هم بین رابطه ی خواهر و برادریمون

هم اینکه سردش کرد نسبت به خانوادمون

داداشت رفت امد کم نکردخ فقط گرفتاره قبلا مسئولیت نداشته الان داره باید خرید کنه به زنش رسیدگی کنه قسط قرض بده کار کنه 

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
داداشت رفت امد کم نکردخ فقط گرفتاره قبلا مسئولیت نداشته الان داره باید خرید کنه به زنش رسیدگی کنه قس ...

کارمنده 

قسط و بدهیم نداره 

تقریبا نصف روز تایم آزاده آخر هفته هم کلا تعطیلن