2777
2789
باید براش سریال بسازیم. فصل اول: حمله به روح و روان😂

ارره بحث دماغ رسید به ساخت سریال، عالیه😂😂😂😂😂😂

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارره بحث دماغ رسید به ساخت سریال، عالیه😂😂😂😂😂😂

آره تو اخرین قسمتش عمل میشه تموم میشه بالاخره 😂

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

آره تو اخرین قسمتش عمل میشه تموم میشه بالاخره 😂

واااای خدا کنه، اینجوری تموم بشه من همین امروز شروع میکنم به نوشتن فیلمنامه، کارگردان و انتخاب بازیگر هم با شما😂😂😂😂😂

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

واااای خدا کنه، اینجوری تموم بشه من همین امروز شروع میکنم به نوشتن فیلمنامه، کارگردان و انتخاب بازیگ ...

کارگردانش منم یه دماغم پیدا کن نقش اول باشه

اسمشم بزاریم دماغستان، سرنوشت یک دماغ😂🤣

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

کارگردانش منم یه دماغم پیدا کن نقش اول باشهاسمشم بزاریم دماغستان، سرنوشت یک دماغ😂🤣

ببین دماغ نقش اول مرد شوهر من، دماغ نقش اول زن هم من، سرنوشت این دو دماغ در اخر باید مشخص بشه، من نمیدونم😂😂😂😂😁

ببین دماغ نقش اول مرد شوهر من، دماغ نقش اول زن هم من، سرنوشت این دو دماغ در اخر باید مشخص بشه، من نم ...

سرنوشت دو دماغ عاشق😂به والله ساعت چهار صبح زده بسرمون

سرنوشت دو دماغ عاشق😂به والله ساعت چهار صبح زده بسرمون

😂😂😂😂😂وای ترکیدم از خنده، راست گفتیا، احساس میکنم این دو دماغ بشدت وابسته ی هم شدن، اخرش سرنوشتشون اینه از هم دل بکنن😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂وای ترکیدم از خنده، راست گفتیا، احساس میکنم این دو دماغ بشدت وابسته ی هم شدن، اخرش سرنوشتش ...

خب دیگه فیلم نامه نویس تویی تو باید بنویسی سرنوشتشونو من فقط کارگردانم😂

خب دیگه فیلم نامه نویس تویی تو باید بنویسی سرنوشتشونو من فقط کارگردانم😂

باشه یه کاریش میکنم، شانس من همه عاشق چشم زنهاشون میشن شوهر من عاشق دماغ من شده، فکر کنم گفته نیمه ی گمشده ی دماغم پیدا شده😂😂😂😂😂