2777
2789
ایشالا ایشالا اینکه فردا کاری نداری ینی بهشتتت🤣😂

واقعا اره 

حالا شانس منه فردا مهمون میاد باید خونه جمع کنم😂از شدت کمر درد و سردرد نمیتونم بخوابم  سه ساعتع دارم اتاق جمع میکنم ، لباس میشورم🥱😂

گذر کن از هر چه گذر کرد از تو...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دیگه مگه با دماغ نفس نمیکشن؟؟؟ 🤣دماغ نفس زندگی شماس😂

اخه دماغ خودش کل اکسیژن خونه رو میگیره برا همین تنفس سخت میشه، این باعث شده دماغ من نقش حیاتی در این زندگی ایفا کنه😂😂😂😂😂😂

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

واقعا اره حالا شانس منه فردا مهمون میاد باید خونه جمع کنم😂از شدت کمر درد و سردرد نمیتونم بخوابم سه ...

واااای چجورییی جمعه مهمون قبول کردی من جمعها روز خوشیه منه🤣🤣🤣جوری ک هرچی دستم باشه پرت میدم🤣🤣🤣بجاش شنبه پدرم درمیاد🤣

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

اخه دماغ خودش کل اکسیژن خونه رو میگیره برا همین تنفس سخت میشه، این باعث شده دماغ من نقش حیاتی در این ...

دماغ شده بحث داغ ما😂معلومه تو زندگی همه نقش حیاتی داره🤣

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆ 🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

واااای چجورییی جمعه مهمون قبول کردی من جمعها روز خوشیه منه🤣🤣🤣جوری ک هرچی دستم باشه پرت میدم🤣🤣🤣 ...

مهمون قبول نکردم البته که قبول کردن و نکردنش دست من نیست😂ولی فردا فکر  کنم یکی از فامیلامون بیاد 

برعکس من که از جمعه ها متنفرم 😅😂من کل روز هفته داره پدرم در میاد یه جمعه هم روش😂

گذر کن از هر چه گذر کرد از تو...

دماغ شده بحث داغ ما😂معلومه تو زندگی همه نقش حیاتی داره🤣

اره، عاشق بحث دماغ شدم، لعنتی بد جور روح و روانمون رو بهم ریخته😂😂😂😂😂

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

مهمون قبول نکردم البته که قبول کردن و نکردنش دست من نیست😂ولی فردا فکر کنم یکی از فامیلامون بیاد بر ...

حاجیییی نکن فرسوده میشی بخدااا😂😂😂

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

اره، عاشق بحث دماغ شدم، لعنتی بد جور روح و روانمون رو بهم ریخته😂😂😂😂😂

باید براش سریال بسازیم. فصل اول: حمله به روح و روان😂

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆ 🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

😂😂 کار از فرسوده شدن گذشته پوسیدم دیگه

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خره تبدیل ب فسیل نشی صلوات🤣🤣🤣🤣🤣