2777
2789
میگه دماغ تو دماغ منه اجازه نمیدم🤣

دقیقاااا، اول عاشق دماغم شد بعد خودم، این دماغ نقش حیاتی تو زندگی ما ایفا میکنه، زندگیمون به یه دماغ بنده😂😂😂😂😂😂😂😂😂

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیا یچی بگم یه ماه نخوابی😂 ادم پر انرژی مث تو میبینم کیف میکنم من کلا شب که میشه کل غم های عالم میا ...

وااااای قربونتتتتتتتت برررم عزیزمییییییی دیگه جاداره بیای بغلممممم🥹🥹🥹🥹🥹🫂🫂🫂واالی خداروشکر ک تونستم یکیو بخندونم 🥺🥺🥺

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
دقیقاااا، اول عاشق دماغم شد بعد خودم، این دماغ نقش حیاتی تو زندگی ما ایفا میکنه، زندگیمون به یه دماغ ...

خب دیگه مگه با دماغ نفس نمیکشن؟؟؟ 🤣

دماغ نفس زندگی شماس😂

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

حالا خودتون هیچ چند تا بچه هم مث خودتون میارین و این چرخه ادامه پیدا میکنه😂 ولی واقعا خوشبحال بچه ا ...

همسری ک من همسرشم یکم سخت شد🤣🤣🤣باید همسرم میبود ببینیم چقد راضیه قطعا دار میزد خودشو🤣🤣🤣🤣🤣

وای پشمام چقدر منممممممم😂😂😂

وااااای پسسسس توام منیییی🤣🤣🤣🤣🤣حالا یجیز بگم بخند امروز با پدرهمسرم نشستیم دوتایی ابجو خوردیم الکل دار بعد میگفت بیا بخور ی لیوان کمه گفتم میخوای بکشیم‌مگه🤣🤣🤣🤣

وااااای قربونتتتتتتتت برررم عزیزمییییییی دیگه جاداره بیای بغلممممم🥹🥹🥹🥹🥹🫂🫂🫂واالی خداروشکر ک ت ...

خدا نکنه عزیزم😘

بیا منم بغلت کنم🥹🫂😍

عاشق این ایموجیم🫂🫂🤣

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

به خواب 🤣ولی از اونجایی که امروز تا سه و نیم ظهر خواب بودم،خواب نمیرم... فردا هم کلی درس دارم امشب ...

ایشالا ایشالا 

اینکه فردا کاری نداری ینی بهشتتت🤣😂

همسری ک من همسرشم یکم سخت شد🤣🤣🤣باید همسرم میبود ببینیم چقد راضیه قطعا دار میزد خودشو🤣🤣🤣🤣🤣

نه بحث دماغ و پیش بکشی کاملا راضی میشه😂