2777
2789
آره میگن ادم پخته میشه کلا و نگاه عاقل اندر سهیفانه میگیره😂من کلا کم حرفم کلا دوست دارم تو دنیای در ...

والااا پخته بودن ک من نمیخوره🤣🤣🤣🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نهایت ۵ دقیقه اول صحبت کسی رو گوش میدم بعدش دیگه میرم تو فکر برنامه وکارا و گرفتاریای خودم کلا از ...

من که از خواب بیدار شدنی کلا حوصله حرف زدن ندارم😂

خودم ساکتم ولی دوست پایه داشته باشم زیاد حرف میزنم🤣

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

والااا پخته بودن ک من نمیخوره🤣🤣🤣🤣🤣

یاد اون کلیپه افتادم میگه ازدواج کنن درست میشن بعد اونا: 

🤣🤣

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

نههههه، شوهرم در واقع، میگه دماغت خیلللللللی قشنگه😂😂😂😂😂😂😂😂

😐😐😐😐🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣شوهرتههه واای🤣🤣🤣🤣

فقط دعا کن شوهرم یه کار گیرش بیاد بعدش همه چی درست میشه

ایشالا عزیزم ب امیدخدا ک درس میشه برات ایه الکرسی میخونم خیلی دوسش داارم خیلی جوابه ولسه همع جیز😍

😐😐😐😐🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣شوهرتههه واای🤣🤣🤣🤣

اررره، میگه دماغت بره منو هم رفته حساب کن، بی دماغ من نمیتونه نفس بکشه😂😂😂😂😂😂😂😂😁😁😁😁😁

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

یاد اون کلیپه افتادم میگه ازدواج کنن درست میشن بعد اونا: 🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣این خودمم وقتی مامانم گفت این ازدواج کنه درس میشع دیگه رسما بدتر گند زدم🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣وای چ خووبه ازم‌تعریف میکنید من خوابم نمیبره دیگه🤣🤣🤣

بیا یچی بگم یه ماه نخوابی😂 ادم پر انرژی مث تو میبینم کیف میکنم من کلا شب که میشه کل غم های عالم میان تو دلم برای چیزایی که نیستن دلتنگ میشم😂 امشبم که حالم خوب نبود ولی حرفات بهم حس ارامش منتقل کرد شاد شدم

اررره، میگه دماغت بره منو هم رفته حساب کن، بی دماغ من نمیتونه نفس بکشه😂😂😂😂😂😂😂😂😁😁😁😁😁

وای وای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خیلییییی خوبه 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣این خودمم وقتی مامانم گفت این ازدواج کنه درس میشع دیگه رسما بدتر گند زدم🤣🤣🤣🤣

حالا خودتون هیچ چند تا بچه هم مث خودتون میارین و این چرخه ادامه پیدا میکنه😂 ولی واقعا خوشبحال بچه ای که تو مادرشی و شوهری که تو همسرشی

میگه دماغ تو دماغ منه اجازه نمیدم🤣

😂😂😂😂😂اخلاقتو شبیه خودم دیدم با این تفاوت که 21 سالمه من😂😂😂😂

من توی همون ۲۰ موندم🤣🤣🤣🤣🤣باورت میشه هنوزم قهرمیکنم هنوزم با بابام شوخی میکنم لمشو میگیرم میکشم کتکش میزنم شلوارشو میکشم پایین🤣🤣🤣بخوام بگم میگی نه ۴ سالتع

ه🤣