2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعععک نکنم. چون واکنش نشون نمیده تو استوریام فقط ی بار ریپلای زده و یبارم لایک کرده تا حالا انقدر بل ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وای انگار موندی لای در اینجوری خب خودت بگو بهش چرا نمیگی

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
میتسرم برم مطرح کنم بگه این چقدر هوله. منتظر ی موقعیتم ک ریپلایی چیزی بزنه بعد برم جلو

خب شاید اونم میترسه 

عب نداره یجوری برو جلو ک نگه هوله ولی خب دخترا میفهمن طرفشون هول نیس 

اگه دوسش داری نذار بپره محکم نگهش دار جدی میگم بعدا حسرت میشع ک چرا نگفتم

خب شاید اونم میترسه عب نداره یجوری برو جلو ک نگه هوله ولی خب دخترا میفهمن طرفشون هول نیس اگه دوسش دا ...

ی استوری گذاشتم بهم تبریک گفت یکم صحبت کردیم 

استوری دیروزمو فقط لایک کرد. 

نمیدونم واقعا شاید واقعا من فک میکنم ایشون حسی داره ب من و ی سوتفاهمه. 

چون خودش ریکوئست داد 10 رز همدیگه رو داشتیم ولی حرفی نمیزدیم تا اینکه استوریمو ریپلای کرد. 

استندبایِ حاجی🙌🏼

ی استوری گذاشتم بهم تبریک گفت یکم صحبت کردیم استوری دیروزمو فقط لایک کرد. نمیدونم واقعا شاید واقعا م ...

خب حاجیییی این منتظره تو یچیزی بگیییی کامل مشخصه ولی خب چون تو چیزی نگفتی اونم نمیتونه بگه 

باشه یه کاریش میکنم، شانس من همه عاشق چشم زنهاشون میشن شوهر من عاشق دماغ من شده، فکر کنم گفته نیمه ی ...

آره خواهر شانس ما اینه دیگه😂

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

یعنی شما هم میکی حسی وجود داره؟ پس چرا من فک میکنم ی سوتفاهم بوده فقظ🫤

بنظرمن ک هست🥲کاش محترمانه حستو بهش بگی تا دیر نشده