2789
عنوان

کیااااا

547 بازدید | 87 پست

بینی هاتونو عمل کردید؟ میخوام عمل کنم تا اینجا دکتر اکبر اعتمادی رو پسند کردم تهران ولی همدانم هست

میخوام بدونم کدوماتون عمل کردید و راضی بودید یا نه؟ اسم دکتراتونم بگید لدفا؟

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو‌پروفایل که عکس خودته که بینی ت خیلی خوبه. حیفه بهش دست نزن

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

،🦽🦼🦼🦼🦼🦼🧑‍🦯🧑‍🦯🧑‍🦯🧑‍🦯🧑‍🦯🧑‍🦯

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣سگ توروحت ویلچری 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣امشب دیگه کارت تموم بوده🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

چرا عمل

افتاده توی مغزم هرررچی همسرم‌میگه بابا بینیت عملیه خداییه واسه چیته اما میدونم تا عمل نکنم اروم‌نمیگیریم

تو‌پروفایل که عکس خودته که بینی ت خیلی خوبه. حیفه بهش دست نزن

اره گلم فقط یخورده تپله بدم‌میاد ازش

ن امشب شیفت نداشتم راحتتتت دارم میخوابم هیییسس

شوخیییی نکن حاجی مگه امشب پنچشنبه نبودددد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ای ملکهههه اییییی🤣🤣🤣🤣👩‍🦽👩‍🦽👩‍🦽👩‍🦽👩‍🦽👩‍🦽

اره گلم فقط یخورده تپله بدم‌میاد ازش

اگه قوز نداره و باد نداره زیاد، عمل نکن... بینی های بدون نقص عمل میکنن بعد عمل خیلی زشت میشه... بازم هرجور خودت دوس داری و صلاح میدونی 

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery