2789
عنوان

کیااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 87 پست
اگه قوز نداره و باد نداره زیاد، عمل نکن... بینی های بدون نقص عمل میکنن بعد عمل خیلی زشت میشه... بازم ...

قوز ک نه نداره بادم نداره یکممممممم تپله فقط 🤪

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

خدا نکنه ان شاءالله سلامت و خوشبخت باشی گلم 💖هر طور صلاح میدونی فکراتو بکن پشیمون نشی

خیلییییم‌مسترسممم ک تنفسم الانم مشکل دارم بعدش چی بشه خداداند

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قوز ک نه نداره بادم نداره یکممممممم تپله فقط 🤪

اگه به صورت میاد و ضایع نیس ، بیخیال عمل شو 😁

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

شما عمل کردی؟

نه ، برای من خدادادی خیلی خوبه😅 همه میگن بهم. 

ولی دیدم دور و برم اونایی که نقص نداشتن و عمل کردن واقعا پشیمونن

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

نه ، برای من خدادادی خیلی خوبه😅 همه میگن بهم. ولی دیدم دور و برم اونایی که نقص نداشتن و عمل کردن وا ...

واااای ادم میترسه امروز کلا دنبال دکتر بودم دیدم این اعتمادی خوب دراورده همسرم میگه تو ک کار خودتو میکنی برو عمل کن ولی زشت بشی ب من مربوط نیس ادم استرس میگیره حالا خودش عمل کرده

پولیپ داری؟حالا یه معاینه برو ببین چی میگه من حتما باید از راه بینی نفس بکشم برا همین عمل بینی برام ...

وای وای من تنفسم داغوووونه بخدا پولیپ ندارم حساسیت شدید دارم ی طوری ک هرشب دکترم سیتریزین تجویز گرد تا اخر عمرم بخورم ی شب نخورم تا صبح قشنگ ی جعبه دستمال کاغذی میره ابریزش بینی دارم

واااای ادم میترسه امروز کلا دنبال دکتر بودم دیدم این اعتمادی خوب دراورده همسرم میگه تو ک کار خودتو م ...

اگه کسی بینی ش واقعا خوب نیست باید بره عمل کنه ؛ ولی اگه ایراد خاصی نداره عمل لازم نیست . همون چیزی که خدا داده از هرچی عمل شده س قشنگتر به صورت آدم میاد

اگه کسی بینی ش واقعا خوب نیست باید بره عمل کنه ؛ ولی اگه ایراد خاصی نداره عمل لازم نیست . همون چیزی ...

حالا بیا اینارو ب مغز خراب من بگو مگه حالیشه اصن بد رفته توی مخم 

حالا بیا اینارو ب مغز خراب من بگو مگه حالیشه اصن بد رفته توی مخم

عزیزم 😅🥰دور از جونت. الهی هر تصمیمی گرفتی، بهترین برات رقم بخوره و خودت راضی باشی

عزیزم 😅🥰دور از جونت. الهی هر تصمیمی گرفتی، بهترین برات رقم بخوره و خودت راضی باشی

فداااات بشمم مهربونم ایشالا خداکنه 

خداکنه اگه میخواد ریده شه توی چهرم نشه عمل کنم🤣

چه سخت

🤪🤪🤪حالا امشب دوتا خوردم 

ظهر با پدرهمسرم دوتایی ابجو خوردیم الکل داشت حساسیت دادم افتضاح 🤣🤣🤣( عروس فقط خودم 🤣🤣

شوخیییی نکن حاجی مگه امشب پنچشنبه نبودددد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ای ملکهههه اییییی🤣🤣🤣🤣👩‍🦽👩‍🦽👩‍� ...

ما روتین شب درمیون ب پنج شنبه جمعش کاری نداریم 

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕