2777
2789
عنوان

نماز صبح و

124 بازدید | 6 پست

هجوم افکار منفی پس از نماز داشتین .حس هجوم شیطان بخاطر ممانعت از نماز صبح .چرا شیطان اینقدر از نماز صبح خوندن آدما وحشت داره 

بسم الله وبالله آمنت بالله وتوکلت علی الله ولاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم.هر وقت به خدا ایمان آوردی و تصمیم گرفتی رضایت اونو دنبال کنی شیطان مدام با شهوات و گناه های گوناگون وسوست میکنه در این مواقع بهتره آدم بره یه سر به بیمارستان ها بزنه و ببینه که چه آدمایی روی تخت خوابیدن و با مرگ دست و پنجه نرم میکنن آدمایی که تو جوانی بسیار زیباتر و برومند تر و قوی تر و پولدار تر از ما بودن هزار تا گناه کردن الان مثل یه تیکه گوشت افتادن رو تخت بیمارستان و بلاخره همه چیز تموم شد موندن با کوله باری از گناه و حسرت !!!!

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ناکس سهمش سنگینه 

ولی از خدا کمک بگیری درست میشه 

ذکر لاحول ولاقوه الا بالله العلیم و العظیم  بگو فوت کن ب دستت بکش ب صورتت بهتر میشی 

شنیدم اینایی ک نمیتونن تمرکز کنن قبل نماز ب امام حسین سلام بدن

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
اره من با اینکه صبح زود بیدار میشم نمیتونم بخونم

حیفه نزار از دستت بره 

نزار خوشحال شه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖