2777
2789
عنوان

ازدواج دوممه ب طلاق فکر میکنم

644 بازدید | 32 پست

شما جای من باشی چیکارمیکین  پول جمع مکنی ی واحد میگیری میری تالار اینا کارمیکنی بچمم نمیدونم پیشم میمونه یان درضمن ازدواج دوممه یا توزندگی میمونی ک ن شوهرم خونه میاد ن وقت میزاره همش یا کار یاپیش خانوادش.همیشه تنهام شب روز اصن خونه نمیاد پیش خانوادش میشینیم خانه ها جداهستن ازمادرش میترسه حتی خونه بیاد دکترم نمیبره الان تو گلوم ی ندول بزرگ هس گفتن باید نمونه برداریم خسته شدم دگ بخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه شغل و مسکن هم نداری. به نظرم طلاق خیلی سخت تر میشه برات.

زیاد هم مشکل ناجوری نیست. همراه بچه برا خودتون سرگرمی درست کنین شاد باشین.

دکتر هم نوبت بگیر خودت با بچه برو. به منشی شرایط رو بگو و بگو که نزدیک نوبتت شد زنگ بزنه بری مطب.

من شوهر خودم سالها اینطوری بود. بعدش تا بیرونش کردن که کمی متعادل شد.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

آخه شغل و مسکن هم نداری. به نظرم طلاق خیلی سخت تر میشه برات.زیاد هم مشکل ناجوری نیست. همراه بچه برا ...

یکم طلا دارم میخوام اول ی اپارتمان بگیرم بعدش اینکاروکنم اگ خواستم بکنم

پس جدا نشو الان حداقل يه جايي هست شب سرتو بزاري بخوابي اجاره ندي مهريه چي مهريه نداري ؟

میخوام پولامو جمع کنم ی واجد بگیرم بعدش اگ خواستم بکنم خسته شدم از خونه موندن و اینجور زندگی همش تنها انگار شوهرت نیس غریبه هس خوب نمیخواد جداشه این چ زندگیه  ن میاد خونه ن رابطه داریم 

یکم طلا دارم میخوام اول ی اپارتمان بگیرم بعدش اینکاروکنم اگ خواستم بکنم

خب همون طلا رو برا سلامتیت هزینه کن. بیخیال شوهر. حداقل خرج شکم و مسکن رو بی منت میده. چه اهمیتی داره که کجا می مونه؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم