2777
2789
عنوان

ازدواج دوممه ب طلاق فکر میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 32 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چون تنهایی ومیره پیش خونوادش طلاق بگیری خوب معلومه نه ،،،شوهرمنم همینه صبح تاشب نیست بعدم میره ...

بابا این ایراداشو بگم تموم نداره خانوادش بهم فوش بدن هرچی بگن مث گاو نگامیکنه طرف اونارو میگیره حتی ازترس مادرش بامن رابطه هم نداره دگ ب چی دلمو خوش کنم تاحالا ی بار مسافرت نرفتیم تو این ۴ شالی ک ازدواج کردیم

به نظر من با طلاق مشکلاتت صد. برابر میشه مخصوصا که درآمد نداری اینجوری حداقل یه سقف داری و غذا ،الان زندگی خیلی سخت شده و همه چیز گرون ،بدون پول خیلی زود پشیمون میشی و دلت برای این زندگی تنگ میشه ،به نظر من شوهرت رو ندید بگیر و با پسرت زندگیت رو با نشاط کن 

خدایا خودت رو عشقه
ببين بنظرم الان شرايط جداييت قراهم نيست سعي كن با زبون نرم رامش كني اما خدايي نكرده تصميمت جدايي بود ...

ن خودم طلاق نمیگیرم ک تاخودش طلاق نداده همینجور ادامه میدم

بابا این ایراداشو بگم تموم نداره خانوادش بهم فوش بدن هرچی بگن مث گاو نگامیکنه طرف اونارو میگیره حتی ...

چی بگم عزیزم رابطه چرا نداره یعنی مادرش میگه دراین حد تو زندگی شماس?

گناه من سادگی بود .
بابا این ایراداشو بگم تموم نداره خانوادش بهم فوش بدن هرچی بگن مث گاو نگامیکنه طرف اونارو میگیره حتی ...

ببین همه مردا طرف خانوادشون رو میگیرن پس تو قوی باش و توقع پشتیبانی ازش نداشته باش یاد بگیر خودت از  خودت دفاع کنی

خدایا خودت رو عشقه

نه طلاق نگیر طلاق اونم بعد از ازدواج دوم خییییلی بده افسردگی میگیری حرف مردم پشتته این کارو نکن 

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

به نظر من با طلاق مشکلاتت صد. برابر میشه مخصوصا که درآمد نداری اینجوری حداقل یه سقف داری و غذا ،الان ...

خوب اگ ی واحد بگیرمم زندگی سخ میشه یعنی.شغل پیدا کردن یعنی خیلی سخته؟

خوب اگ ی واحد بگیرمم زندگی سخ میشه یعنی.شغل پیدا کردن یعنی خیلی سخته؟

چون بچه داری و کوچیکه بخوای بری سرکار سخته احتمال اینکه بچه رو هم بهت نده زیاده به همه اینا فکر کن بعد تصمیم بگیر،به نظر من اول برو یه هنر یاد بگیر مثل خیاطی یا آرایشگری یا هرچی علاقه داری ببین میتونی درآمدی داشته باشی بعد تصمیم جدی بگیر

خدایا خودت رو عشقه
طلاق آخرین راه هستعجله نکن

بامشاورحرف زدم همه چیو گفتم گفت ازاین شوهر برات درنمیاد جداشو این مشاوره خیلی سخت ب یکی میگه طلاق بگیر ولی من ک جریان زندگیمو گف طلاق بگیر فقط