2821
2789
عنوان

بالاتکلیفیییی😿😿😿

561 بازدید | 58 پست

سلام ،من یکسال با یه نفر دوست بودم و اولاش ک همینطوری باهم دوست بودیم و هیچ‌قصدی نداشتیم کم کم گذشت و دیگ بهم وابسته شده بودیم و همو دوست داشتیم ولی قصد ازدواج نداشتیم؛ولی الان یکماهه که بهش فکر کردیم سر یه موضوعی ک بحث شدیدی کردع بودیم ومن حتی تا مرز تموم کردنم رفته بودم؛ولی خب حل شد؛اما من دیگ نمیتونستم به ی رابطه ای ک تهش معلوم نیس ادامه بدم،به شدت دوسش داشتممم و البته اونم همینطور؛بهش گفتم یا باید همیشه باهم بمونیم یا اگ قراره بلاخره ی روزی تموم بشه همین امروز تموم بشه؛اون بهم گفت نمیخوام تموم بشه و از این حرفا،ولی من واقعا دیگ نمیتونستم ادامه بدم ب رابطه ای و اخرش بهم نرسیدنه؛و بهش گفتم ،و اون گفت ک من تو این مدت به چشم همسر اینده بهت نگاه نمیکردم و الان اگ بخایم ب اون چشم رابطمونو ببرم جلو همه چیز عوض میشه،گف من اینی نیستم ک الان میبنی ؛ بعد از کلی حرف مفهمیدم ک منظورش ایناست ک باید چادری بشم‌ارایش دیگ نکنم ممکنه بعد ازدواج دیگ سرکار و اینا نباید برم و خیلییی چیزای دیگ ک هروز بهم میگه تو با اینا کنار نمیای و نمیتونی ،ولی من چون دوسش دارم گفتم من باهمش کنار میام ولی بهم میگه با احساسات تصمیم میگیری و الان میگی باشه ولی بعد ی مدت دیگ نمیتونی با این اخلاقا و سخت گیریا من بسازی ولی بازم من اصرار داشتم ک میتونم،و گف باشه ،ی مدت گذشت و دیگ اخلاقش مث زمان دوستیمون نبود ک بذاره راحت باشم هرکاری میخام بکنم ، منم خب همونچیزی ک اون میخاس بودم و اصلنم ناراحت نبودم ؛ همه چی خوب بود تا اینک دیشب ک داشتیم حرف میزدیم باز بحثش پیش اومد و گف اصلا اینده مشخص نیست،من واسه ایندم هیچ برنامه ای ندارم و  نگران توام و تو بامن نابود میشی و تو الان سنت کمه و با احساساتت فقط داری تصمیم میگیری،راست میگه با احساساتم تصمیم گرفتم اون خیلی سخت گیره و بدتر از خودش یه خانواده ی خیلی سخت گیر تر و مذهبی داره ولی من خب من نمیخام از دستش بدم و اینقد دوسش دارم ک فکر اینک نباشه اذیتم میکنه ،ولی چون دیشب دوباره بعد ی مدت ک همه چی اوکی بود اینارو گف ،گفتم اگه نمیخای بهم بگو ،گف میخام ولی میترسم از مشکلایی ک بینمون ممکنه بوجود بیاد و اصلا کاش رابطمون به سمت ازدواج نمیرفت و از وقتی اینطوری شده دیگ خیلی کمتر لذت میبرم از رابطمون،گفتم خب حالا میگی چیکار کنیم من نمیتونم تو ی رابطه بی سرته باشم یا تموم بشه یا نه ،گف باید یه هفته فکر کنم ک واسه همیشه تصمیم بگیرم،باید همه چیزو بریزم وسط و در مورد اینک میخام چیکار کنم فکر کنم،توام برو احساساتو بذار کنار و با منطق فکر کن ،الان نمیدونم باید چیکار کنم؛چطوری احساساتو بذارم کنار و با منطق تصمیم بگیرم،شاید اگ من با منطق فکر کنم اصلا درست نباشه ادامه دادن ولی من واقعا نمیخام تموم بشه،نمیتونم ،مگ میشه ؟

نمیدونم بعد این ی هفته چی قراره بشه 😭

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلی طولانیه نخوندم

تقدیم ب دختر نازم😜                                                                     💖 اصفهان با آن همه وسعت شده نصف جهان!                   چند وجب داری,ولی کل جهانم گشته ای💖
21 29

خب شما خیلی اختلاف سن دارین و طبعا از لحاظ تصمیم گیری ایشون منطق خاص خودشونو دارن شما با احساس جلو میرین

خانوما لطفا برا موفقیت و عاقبت به خیر شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید، با دعاهای خوب شماست که روز بروز پیشرفت میکنم.ممنونم💛🧡❤

ببین اگه ی دختر مستقلو استقلال طلبی هستی سعی کن احساستو بذاری کنار چون بعدن تو زندگیت احساس پوچی میکنی.. خانواده سختگیرم بدرد نمیخوره یا دخالت میکنن یا همش ایراد میگیرن

کسیم ک کسیو بخاد خود طرفوباید بخاد ن ی ادم دیگه ازش بسازه

خدایا مررررسی که هرچی آرزو کردم دیگران بهش رسیدن!  

تموم کن من یه دوستی داشتم با هم دانشگاهیش دوست شد و بشدت عاشقش بود پسره گفت عاشق کسی دیگه ای بوده قبلا و تا اخر عمرش قصد ازدواج نداره و گناه داری و پای من نمون دوستمم ول کن نبود ولی اخرش ولش کرد بعدن فهمیدیم زن گرفته پسره ....بی خود عمرو زندگیتو تو این رابطه هدر نده

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   

راحت بهت بگم  .دیوونه است. و  نمیخوادت.  یعنی  ترسو و  نمیخواد  مسیولیت قبول کنه. وقتیکه  سخت میگیری بهش  . یه جوری دیگه  جواب میده . وقتی ولش میکنی   .ایراد میگیره و طلبکارانه   موضع میگیره. ولش کن. خودتو نجات بده.  بذار بره به دیوونگیش  برسه.  

ببین اگه ی دختر مستقلو استقلال طلبی هستی سعی کن احساستو بذاری کنار چون بعدن تو زندگیت احساس پوچی میک ...

میخام اینکارو بکنم ولی خیلی سخته اصن فکر اینک نباشه داغونم میکنه

ببین اولش سخته 

ولی شدنیه

جدا شو ...

نمون تو رابطه ای خودِ طرف داره مستقیم میگه نمیخوام باهات ازدواج کنم 

بعدشم هزار شرط و شروط مسخره میذاره که زن من باید چادری بشه فلان بشه ...

تمومش کن

خانوما لطفا برا موفقیت و عاقبت به خیر شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید، با دعاهای خوب شماست که روز بروز پیشرفت میکنم.ممنونم💛🧡❤