2777
2789
عنوان

بالاتکلیفیییی😿😿😿

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 58 پست

جالبه که وقتی دوست دختر میخواد یه جور میخواد ،برا زن گرفتن یه جور دیگه.تاحالاهم زیادی وقتت روتلف کردی.پسرا اگه یکیو بخوان باهمهچیزش میسازن اگه هم نخوان هزار تا بهونه میارن

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

میخام اینکارو بکنم ولی خیلی سخته اصن فکر اینک نباشه داغونم میکنه

خاموش کن خط تو

همه چیزتو دیلیت اکانت کن

ببین چجوری میشه

خانوما لطفا برا موفقیت و عاقبت به خیر شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید، با دعاهای خوب شماست که روز بروز پیشرفت میکنم.ممنونم💛🧡❤

خب ايشون مشخصه ديگه دلشو زدي و نميخوادت 

چرا ميخواي خودتو كوچيك كني و بموني 

شايدم يكي ديگه اومده تو زندگيش 

و اينا بهانه اس ورگرنه بياد خواستگاري و اين شروط بگه و شما هم كه قبول ميكنين ديگه اين بهانه ها چيه اگر واقعا ميخوادت تو هم شرايط و پذيرفتي ديگه مسخره اس كه بگه نه تو نابود ميشي و فلان كسي با ارايش نكردن و چادر سر كردن نابود نميشه شرطيه كه قبول كرده ديگه

بنظر من بعد يك هفته اگر گفت نه تو هم خودتو كوچيك نكن بگو اره منم موافقم ميخواستمم بهت بگم بنظر من شما بدرد من نميخورين و بهتره برين دنبال زندگيتون

خودتو حقير نكن دوروز ديگه پشيمون ميشي

جالبه که وقتی دوست دختر میخواد یه جور میخواد ،برا زن گرفتن یه جور دیگه.تاحالاهم زیادی وقتت روتلف کرد ...

دقیقا احسنت 

خانوما لطفا برا موفقیت و عاقبت به خیر شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید، با دعاهای خوب شماست که روز بروز پیشرفت میکنم.ممنونم💛🧡❤

درست می گن مطمئن باش که بعد نمی تونی تحمل کنی و پشیمون می شی،این تجربه ی شخصی خودم هست که دارم بهت می گم.

از اینکه خودت رو محدود کردی و اون چیزی که اون خواسته شدی دائم خودت رو سرزنش می کنی و همین باعث اختلافتون می شه 

اگر قصدش ازدواج بود .  چنان دنبالت میدوید که انسرش ناپیدا.   اصلا بگو  فکرام رو کردم. نمیخوامت. و بای.    ببین  اگر دنبالت  اومد.  که  بازم میخواد  .بازی بازی باهات باشه. ولی نه بقصد  ازدواج.  چون  نمیخواد  وارد ازدواج  بشه.  

میخام اینکارو بکنم ولی خیلی سخته اصن فکر اینک نباشه داغونم میکنه

باید فکراتو بکنی. ببینی تا کی میتونی طبق نظریه اون باشیو خودت هیچی. زندگی طولانیه..

بعد من فک میکنم نمیخاد تشکیل زندگی بده یجورایی فرار میکنه ازش

خدایا مررررسی که هرچی آرزو کردم دیگران بهش رسیدن!  

حالا اگه تیکه تیکه می‌نوشت بازم اعتراض داشتین

مردم نمیدونن چی از جون خودشون میخوان.

استارتر جان داری احساسی تصمیم میگیری از طرفی دوست پسرت هم معلوم نیست قصدش چقدر جدیه اینکه هی نه میاره شاید روش نمیشه تموم کنه 

راحت بهت بگم  .دیوونه است. و  نمیخوادت.  یعنی  ترسو و  نمیخواد  مسیولی ...

ایول

بزار تو دیوونگی خودش غرق باشه بابا

خب نمیشهه

چرا نمیشه؟فقط عادته مطمئن باش ....الان بگو خاستگار دارم بهش و چیکار کنم؟اگ نگفت هر جور خودت میدونی هر جور راحتی ...ازدواج کن .....این پسرا ک هعی بهونه میکنن  هم خدا رو میخوان هم خرمارو ...میتونی فقط باید بخوای 

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   
اگر قصدش ازدواج بود .  چنان دنبالت میدوید که انسرش ناپیدا.   اصلا بگو  فکرام رو کردم. ...

چقد عالی

همفکرتونم دقیقا تو این مورد

21 29

هردوتون تو سن ازدواجين بايد تا حالا ميامد خواستگاري ولش كن

با اين  ادم اختلاف سني كه دارين 

اختلاف اعتقادي كه دارين

تازشم بدهكارم هست

از همه مهمتر نميخوادت 

خودت بهتر ميشناسيش حتما كلي ايراد ديگه داره كه تو بهتربتوني براي خودت ليست كني

پس ولش كن هنوز جووني كلي خواستگار جدي ممكنه داشته باشي اينو ول كن

ببین عزیزم خودش داره میگه بهت من ک با تو دوست شدم قصدم ازدواج نبوده 

دقیقا منظورش اینه ک تو دوست دخترمی تا ابد حالا ی زن مذهبی هم میگیرم 

چادر این جور مسایل رو هم مطرح کرده ک پا پس بکشی اینو قطعا بدون تا زمانی ک با خانواده‌اش مطرح کنه و اچنا قبول کنن پا پیش بذارن و عقد کنی ممکنه سالها طول میکشه همون جوری ک این پسر مثلا مذهبی جانماز آب کش ممکنه مقبول خانواده شما نباشه ممکنه شما هم باب میل خانواده اش نباشی (تندی کردم ببخش ولی واقعیته)وقت وزندگی و احساست رو هدر نده نه سر این نه هرکس دیگه بذار هرکسی میخوادت مستقیم بیات خواستگاریت تا با خانواده ات تصمیم بگیری درموردش چون اونا چیزی رو میبینن ک شما نمیبینی 

اینطوری برای خودتم بهتره و بازیچه هم نمیشی 

تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼