2777
2789
عنوان

خانم های متاهل یه دقیقه بیاید😢

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هر ان ممکنه دوباره مواد بزنه اعتیاد به شیشه داشتبی پول و بی رحم و بددهن هم هست و منو دوست نداره و ...

بی رحم و بددهن بودنش بخاطر اعتیادش بود..... 

تورم اگه دوس نداشت بخاطرت ترک نمی‌کرد.... 

وقتی خودت انقد انرژی منفی داری من چی بگم دیگه... 

فقط بیچاره بچه هات.... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

فقط همین دلیلته

منم بیشتر از پنج سالع چندشم میشه از لبای شوهرم

میگم هرجامیبوسی منو سمت لبم نیا

چندشم میشه چون مسواک نمیزنه

دندون خراب نداره

منم موقع بارداری اینجوری شدم

بعدش خوب نشدم

رابطه مون هم خوب نیست البته براهمین سردشدم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

مشکل که فقط دندون نیست،مشکل تمام روزهای خراب پشت سر و ناامیدی و ترس از روزهای آینده!زندگی با مردی که ...

من ساده ندیدم خانم ،،،خودشون گفتن ترک کرده و دوتا بچه داره خوب اگه ترک کرده کاربزرگیه میشه مشکلو حل کرد شما فکر می‌کنید بقیه مردا خوب هستن .

گناه من سادگی بود .

اه اه من لب گرفتن و اصلا دوس ندارم واینکه حالم به هم میخوره شوهرم چهارساله یه مسواک نزده من هر روز مسواک میزنم حساسم ..بزاق دهن پرازباکتریه چجوری دلتون ورمیداره‌..حالا شوهرم خیلی شیک وپیکه خوش لباسه قیافشم خوبه اما بهداشت دهان و بعضی چیزارو اصلا رعایت نمیکنه

من ساده ندیدم خانم ،،،خودشون گفتن ترک کرده و دوتا بچه داره خوب اگه ترک کرده کاربزرگیه میشه مشکلو حل ...

تا حالا معتاد از نزدیک دیده‌اید؟ حتی ترک‌کرده.... اون هم معتاد به مواد شیمیایی 🤦‍♀️ با هیچ مشکلی قابل مقایسه نیست! 

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن
نه بهتر شده ولی چون شیشه مصرف میکرد هنوز علایم داره و تقریبا چهار بار ترک کردهبچه هام ۱۳و ۱۰سالرابطش ...

بنظرت بعد از جدایی میتونی روی پای خودت بایستی؟ تکلیف بچه هات چی میشه با شما میمونن یا با پدرشون؟

در مورد جدایی با همسرت حرف زدی؟

آمین شود هرآنچه میپنداری ..🫧🌷

تا حالا معتاد از نزدیک دیده‌اید؟ حتی ترک‌کرده.... اون هم معتاد به مواد شیمیایی 🤦‍♀️ با هیچ مشکلی قا ...

بله دیدم متاسفانه ،،،،میدونم خیلی سخته زندگی باهاشون .ولی تکلیف دوتا بچه چی میشه نمیدونم من خودم همیشه فداکاری میکنم اگه پای بچه هام درمیون باشه جونمو میدم .نمیگم که این خانم کارش راحته خیلی خیلی سخته

گناه من سادگی بود .

اگر همسرتون در حال ترک هستن خیلی خوبه 

چون انگیزش اینه که همه چی رو از اول شروع کنه و بتونه همسر خوبی برای شما و پدر خوبی برای بچه هاتون باشه

پس با طلاق همه چی رو خراب نکنید 

در مورد عشقبازی که حق خودتونه که داشته باشید به خاطر همین بنظرت باهاشون صحبت کنید که به خودش برسه و البته دندوناش رو هم کامپوزیت کنه و به بهداشت دندوناش اهمیت بده

بهش انگیزه بدید که بتونه راحتر ترک کنه و انگیزش برای به خود رسید بیشتر بشه

ان شاءالله که عاشق هم باشید و همه چی به خیر و خوشی بگذره