2777
2789
عنوان

خانم های متاهل یه دقیقه بیاید😢

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 58 پست
توانایی کار کردن داری ؟؟؟ توانایی سرپرست بودن خانوادتو داری ؟؟؟ توانایی داری تنها زندگی کنی ؟؟؟ توان ...

یه خونه به نام خودم دارم همین

واسم دعا کنید لطفا🙏

اشتباه نکن اون موقع که اعتیاد داشت موندی حالا که ترک کرده بخاطر این چیزا می خوای جدا بشی . هیچ میدونی آینده بچه هات چقدر خراب میشه . با یه دکتر رفتن مشکلت حل میشه 

منم این مشکل رو دارم دوتا هم بچه دارم ولی زندگی و آینده  بچه ها خیلی مهم تره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه راحت میگید طلاق بگیر خوب میشه دندوناشو درست کنه

مشکل که فقط دندون نیست،

مشکل تمام روزهای خراب پشت سر و ناامیدی و ترس از روزهای آینده!

زندگی با مردی که نه گذشته داشته و نه آینده داره، نه هویت و پرستیژ و نه کار و عقلانیت و نه تیپ و قیافه و نه عشق و نه پول و نه معنویت (احتمالا)

شما موضوع رو ساده می‌بینید

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن
به سختی الان مریض شدم زمین گیر شدم از اعصاب

یه تاپیک درمورد کمر درد داری 

الان بهتره کمرت؟

من از درد دارم میمیرم با هیچی هم خوب نمیشه لعنتی دارم میمیرم بچه کوچیک هم دارم نه میتونم پاشم پوشکشو عوض کنم نه میتونم بغلش کنم نه غذایی بدم بخوره دلم براش کبابه 

در میان آشنایانم ولی بیگانه ام🥲

بعد از ترکم هنوز همون رفتارای قبلشو داره ؟ اولین بارشه که ترک میکنه؟بچه هات کوچیکن؟ رابطشون با پدرشو ...

نه بهتر شده ولی چون شیشه مصرف میکرد هنوز علایم داره و تقریبا چهار بار ترک کرده

بچه هام ۱۳و ۱۰سال

رابطشون زیاد خوب نیست 

بیماری اعصاب هم داره شوهرم 

نه شاغل نیستم پدر هم ندارم 

فقط یه خونه دارم همین

واسم دعا کنید لطفا🙏

یه تاپیک درمورد کمر درد داری الان بهتره کمرت؟من از درد دارم میمیرم با هیچی هم خوب نمیشه لعنتی دارم م ...

اره مال اعصاب بود الان بهترم

واسم دعا کنید لطفا🙏

چندین سال تحمل کردی اعتیادشو ترک کرده الان با دوتا بچه یادت افتاده کمبود داری و میخوای طلاق بگیری ؟!!

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو