2777
2789

از اونجایی که من عاشق دختربچه هام و میخوام یه روزی حتما یکی داشته باشم کنجکاو شدم بدونم چه رفتاری رو که بعضیا به اشتباه انجام دادن انجام ندممم کنجکاوی دیگه

راستی بچه دختر داشتن چجوریه؟ از شیرینیش لذت میبرین😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

روی خودت کار کن روی باورهای غلطه دیکته شده بهت از کودکی کار کن مطالعه کن مطالعه کن مطالعه کن 

ما چیزی به اسم تربیت فرزند نداریم والد آگاه خودشو کنار فرزندش تربیت میکنه به دنبالش فرزند هم تربیت میشه 

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

برای آموزش رانندگی و آموزش فلان هنر و این جور چیزا با دقت و حوصله وقت میذاریم; اگه برای تربیت فرزند هم وقت بذاریم و اصول رو رعایت کنیم به امید خدا بچه های خوبی تربیت میشن 

دختر هم که رحمت خداس 💞 

بچه با یاددادن شخصیتش شکل نمیگیره فقط یه آدمی میشه خودش رو سرکوب کرده و هر لحظه منتظره تا در اینده به هر طریقی خودشو خالی کنه 

فرزند سالم با الگو گرفتن تربیت میشه 

یعنی برای این که بچه هاتون روان سالمی داشته باشند و تو زندگیشون موفق بشن اول باید شما خودتونو تربیت کنید 

روان سالم و روشن فکر و زلال داشته باشید بقیش درست میشه 🙂🤍

☮️🤍

چیز جالبی گفتی ولی من منظورتو دقیق نفهمیدم

اینکه گفتی بچه دختر داشتن چطوریه 

از همین الان دیدگاهتو عوض کن 

بعدا میخوره تو ذوقت

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!