2777
2789
عنوان

پارتنرم می‌خواد بیاد خواستگاری

372 بازدید | 29 پست

پارتنرم می‌خواد با خونواده‌ش صحبت کنه و بیان خواستگاری. از هر جهت ازش شناخت دارم و مطمئنم از انتخابم. ولی خب شرایط عروسی نداریم و صرفا می‌خواییم به جای دوستی عقد باشیم. سه چهار سال. 

کسی همچین کاری کرده؟ مشکلاتش چی بوده؟ می‌خوام ببینم چیزی هست که به ذهنمون نرسیده باشه یا نه. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عقد طولانی و خسته کننده میشه 

بعدا سر رابطه ی جن.سی ممکنه به مشکل بخورید 

ممکنه بعدا پارتنرتون واسه عروسی گرفتن دیگه میلی نداشته باشه

یا اخرش بدون عروسی برید سرزنذگیتون

من جات بودم یه سال نامزد می موندیم و دوسال عقد هر چند خود دانی 

البته همه ی اینا مشکلات احتمالیه

این کاربری دست دو نفره، اولی خودمم، دومی خودشم!

مرسی.سنتی ازدواج کرده بودین؟

نه دوست بودیم

کلا عقد خیلی طولانی رو اوکی نیستم

نهایتا برین سر زندگیتون،بعدا عروسی بگیرین 

عقد زیادی سردی میاره

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

عقد طولانی و خسته کننده میشه بعدا سر رابطه ی جن.سی ممکنه به مشکل بخورید ممکنه بعدا پارتنرتون واسه عر ...

عروسی نگیریم که خیلییی خوش‌حال می‌شم. از عروسی متنفرم. پارتنرم بیش‌تر می‌خواد عروسی بگیره. 

سر رابطه هم فکر نمی‌کنم. همین الآن هم اوکی‌ایم. بعد عقد هم دیگه شوهرمه. مشکلی با رابطه ندارم.

طولانی هم که از همین الآن می‌دونم می‌شه. خودم دویت دارم چهار پنج سال عقد بمونیم. 

نه دوست بودیمکلا عقد خیلی طولانی رو اوکی نیستمنهایتا برین سر زندگیتون،بعدا عروسی بگیرین عقد زیادی سر ...

از چه جهت سردی می‌آره؟ تو دوستی چه‌قدر با هم در ارتباط بودید؟ چه قدر هم رو می‌دیدید؟ 

مشکلم عروسی نیست اصلا.

عروسی نگیریم که خیلییی خوش‌حال می‌شم. از عروسی متنفرم. پارتنرم بیش‌تر می‌خواد عروسی بگیره. سر رابطه ...

خب خودت که عروسی نمیخوای 

بعد مگه چقدر طول میکشه که انقدر عقد بمونید؟ 

در کل عقد طولانی مشکلات داره با خودش

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده

خب خودت که عروسی نمیخوای بعد مگه چقدر طول میکشه که انقدر عقد بمونید؟ در کل عقد طولانی مشکلات داره با ...

سه چهار سال. 

سنمون زیاد نیست. بخواییم بریم خونه‌مون می‌شه با فشار و کمک گرفتن تا یکی دو سال دیگه اوکی‌ش کرد. ولی حیفه. هر دومون دانشگاه و رشته‌مون خیلی خوبه و دوست داریم صبر کنیم و برای درس و حرفهٔ مربوطبه رشته‌مون وقت بذاریم. مخصوصا برای اون خیلی فرصت‌های خوبی از بین می‌ره این‌جوری. 

از چه جهت سردی می‌آره؟ تو دوستی چه‌قدر با هم در ارتباط بودید؟ چه قدر هم رو می‌دیدید؟ مشکلم عروسی نیس ...

زیاد

بیشتر روزای هفته میدیدمش

چون بودن تو عقد یعنی دوران برزخ

سر خونه زندگیت نیستی

زندگی مشترک نداری

سردی میاره کم کم

دوران پردردسری هم هست

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

زیادبیشتر روزای هفته میدیدمشچون بودن تو عقد یعنی دوران برزخسر خونه زندگیت نیستیزندگی مشترک نداریسردی ...

نمی‌دونم ما الآن هم شرایطمون همینه دیگه. هر روز ده دوازد ساعت پیش همیم. ولی باز برای همه چی دستمون بسته‌ست و بلاتکلیفیم.

نمی‌دونم ما الآن هم شرایطمون همینه دیگه. هر روز ده دوازد ساعت پیش همیم. ولی باز برای همه چی دستمون ب ...

من ۲ سال و ۹ ماه دوست بودم

۹ ماهم نامزد

۴ ماهم عقد

تو عقدم باهاش بودم

خونه و ماشین و عروسی هم پای باباش بود

البته عروسی خیلی برام مهم نبود

خودشون میخواستن بگیرن

من ۲ سال و ۹ ماه دوست بودم۹ ماهم نامزد۴ ماهم عقدتو عقدم باهاش بودمخونه و ماشین و عروسی هم پای باباش ...

نه من نامزدی طولانی رو نمی‌خوام. ولی عقدم سه سال به بالا می‌خوام.

نه من نامزدی طولانی رو نمی‌خوام. ولی عقدم سه سال به بالا می‌خوام.

نمیدونم

خیلی بستگی به شرایط داره

من واقعیتش نمیخواستم تا خونه آماده نشده عقد بشم

به نظرم پسر اول باید خودشو جمع و جور کنه بعد عقد کنه

نمیدونمخیلی بستگی به شرایط دارهمن واقعیتش نمیخواستم تا خونه آماده نشده عقد بشمبه نظرم پسر اول باید خ ...

آهان.‌نه من چون سن دوست پسرم کمه دقیقا می‌خوام این فشاره روش نباشه و درس بخونیم با هم.