2777
2789

من همیشه وقتی این تاپیک ها رو میخوندم فکر میکردم الکی میگن و همچین چیزی امکان نداره آدم هر چقدر هم بچه باشه بازم میتونه نه بگه 

ولی امروز داشتم عکسای بچگیم رو میدیدم مثلا عکسای ۱۲ سالگیم 

دیدم موهام خیلی بلند بود تا رونم مثلا 

بعد من یادمه عاشق موهام بودم یعنی میمردم براشون اما مامان بابام به اجبااار موهام رو کوتاه کردن چون تو اون سن که بودم مامانم حموم اینا میبرد و‌موهام رو‌شونه میکرد و‌ اون دوره مریض شده بود و نمیتونست برسه بهم

من یادمه عاشق موهام بودم و اون روز برام مرگ بود اما نتونستم نه بگم و‌ با گریه موهام رو به اجبارشون کوتاه کردن و تمام 

الان فکر میکنم میبینم همین دخترا که تو سن پایین میگن به اجبار خانواده عقد کردیم حق دارن 

من اون موقع نتونستم موهام رو‌ نگه دارم پس اینا هم حق داشتن و دست خودشون نبوده اشتباه قضاوتشون کردم😔❤️‍🩹

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرت درست فکر میکنم؟

به نظرم یک ذره فرق داره. 

میگن شوهر کنیم ذوق میکنن فکر میکنن چه خبره تو 11،12 سالگی 

میبینن بقیه عروس شدن ارایش میکنن طلا دارن لباس قشنگ دارن

واقعا توی این سن همینقدر بچه گانه فکر میکنن و ذوق میکنن

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

به نظرم یک ذره فرق داره. میگن شوهر کنیم ذوق میکنن فکر میکنن چه خبره تو 11،12 سالگی میبینن بقیه عروس ...

نه من با اونایی که دوست دارن ازدواج کنن کاری ندارم 

حرف من با اون دختر بچه هایی هست که تو سن پایین به اجبار خانوادشون ازدواج کردن و خودشون راضی نبودن

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

نه من با اونایی که دوست دارن ازدواج کنن کاری ندارم حرف من با اون دختر بچه هایی هست که تو سن پایین به ...

درسته

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

به نظرم یک ذره فرق داره. میگن شوهر کنیم ذوق میکنن فکر میکنن چه خبره تو 11،12 سالگی میبینن بقیه عروس ...

نه برای همه

اکثرا اینجوری نیستن

بععضیاشون اصلا نمیفهمن داره چه اتفاقی میفته

یا اصلا اجازه تصمیم گیری ندارن و از اول بهشون اجازه اظهار نظر ندادن