2777
2789
عنوان

فعال شدن خودبخود دوربین گوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 64 پست
عزیزم بلاگ کردن مقابله نمیشه مگه گلم درجا بلاک میکنم بدون یک کلمه حرف هزارتا خط داره باز خط دیکه زنگ ...

نه به هیچ وجه بلاک کردن مقابله نمیشه...وقتی صدای یه مرد رو میشنون دیگه بیخیال میشن....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنون گلم حتی الان که اون برنامه که گفتی نیست بازم احتمال جاسوسی مگه هست عزیزم گ

اره اون برنامه برای یه برنامه رت هست...برنامه رت یه برنامه است که آلوده به ویروسه...ببین این احتمال رو بده که یه درصد هک باشه..گوشی دوربین الکی روشن نمیشه.

نه به این راحتی ها نیست و کار این جوجه هکرها نیست...شدنی اما نه کار این بچه مچه ها...

عزیزم فقط برنامه number box دارم برا تشخیص شماره برا اینکه تلفن های این مزاحم‌را ببینم به نام کیه نصب کردم خودم برنامه دیگه ندارم چندتا هم هست مال خود گوشی هست 

رت چیه عزیزم

رت به انگلیسی به این موشهای گنده و خرکی میگن...اصطلاحی که در علم هک و امنیت به برنامه هایی میگن که در ظاهر یه برنامه کاربردی ظاهر میشن مثل واتساپ و اینستاگرام اما درون کدهاشون یک سری کدهای مخرب رو جاساز میکنن.اینا رو ازمنبع غیررسمی منتشر میکنن و در نقش یه امکانی رو بهش اضافه میکنن مثلا فالور رایگان.

حآلت ایمن چیه

یه سرچ کن تو نت روشش رو بهت میگه کاری نداره گوشیو خاموش میکنی دوباره روشن کردی یسری دکمه رو میگیری همه برنامه ها به جز برنامه های لصلی گوشی موقتا غیز فعال میشه و اگر هکری باشه دسترسیش قطع میشه؛ اونوقت با گوشیت کار کن ببین بازم این اتفاق میفته یا نه اگر افتاد یعنی باگ گوشیه اگر نیفتاد یعنی یه بد افزار نصب کردی یا هک شدی  خارج شدن از حالت ایمن هم سادست  یه روی نوشته اش میزنی خارج میشه

نرم افزار جاسوسی روی گوشیت هست...میتونه شب به حسابت پول بزنه و از طریق گوشیت پول رو جابجا کنه و بیاف ...

چک کن ببین گوشیت صفحه اش تمیز هست 

یعنی لکه ای چیزی بهش نچسبیده باشه 

که وقتی رطوبت بگیره حالت تاچ پیدا میکنه

رت به انگلیسی به این موشهای گنده و خرکی میگن...اصطلاحی که در علم هک و امنیت به برنامه هایی میگن که د ...

سلام عزیزم میگم کد ستاره مربع ۶۲ که می‌گند برا تشخیص هک گوشی هست من زدم نوشت هدایت شده یعنی گوشی هک شده؟

سلام عزیزم میگم کد ستاره مربع ۶۲ که می‌گند برا تشخیص هک گوشی هست من زدم نوشت هدایت شده یعنی گوشی هک ...

نه این کدها کاربردی نیست...بهتره ببری موبایل فروشی مطمئن تا ریست کنه...اینکه یکی هم میگه نه هک نیست باز ریسک نکن.