2777
2789

سلام دوستان تو رو خدا یک راه حل برای چربی شکم پهلو بدین باشگاه هم میرم غذا هم خیلی کم میخورم اما چربی ها نمیره نمی‌دونم چیکار کنم تو اینستا خیلی تبلیغ فیوژن میکنن راسته ؟ تا حالا کسی دیدین بخوره لاغر بشه ؟ 

🤍خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رژیم دارم و ورزش میکنم اما تاثیر زیادی ندارهدستگاه ک میگی چی هست چجوریه میشه توضیح بدی

من خودم ایکس بادی و هایتون میرم رژیمم اصلا هیچ اضافه کاری نمیکنم تو رژیم از ۶۲/۸۰۰ شدم ۵۴/۸۰۰ دور شکمم از ۸۴ رسید ۷۲

چربی شکم و پهلو فقط و فقط با رژیم میره اونم نه یکی دوروزه حداقل با یکسال رژیم مداوم دیگه هرراهی امتح ...

من چربی‌های بخاطر تنبلی تخمدان که دارم هم هس

من چربی‌های بخاطر تنبلی تخمدان که دارم هم هس

دکتر هم رفتی ؟دارو مصرف میکنی؟ اونایی تنبلی تخمدان دارن وزنشون به سختی پایین میاد واسه همینم زود جواب نمیگیری باید تحت نظر دکتر باشی حتما و رژیمت هم مداوم باشه چربی و قند و همه چیو حذف کن 

تهرانرژیمت چیه ؟ از صبح تا شب چیا میخوری ؟قد و وزنت؟

قدم ۱۶۰وزنم ۶۵ فقط چربی شکم پهلو دارم که اونم بخاطر تنبلی تخمدانم هس رفتم باشگاه بدنسازی پیش به مربی خیلی حرفه ای ولی خیلی دیر جواب میده اصلا دیگه تحمل ندارم 

رژیمم صبحونه دو تا سفیده تخم مرغ با یه کف دست نون سنگک ناهار هشت تا قاشق برنج با صد گرم گوشت یا مرغ یا ماهی و سبزیجات روزانه دو واحد میوه و شام هم صد گرم گوشت یا مرغ با سبزیجات 

دکتر هم رفتی ؟دارو مصرف میکنی؟ اونایی تنبلی تخمدان دارن وزنشون به سختی پایین میاد واسه همینم زود جوا ...

آره دارو میخورم بخاطر دارو هامم هست وزنم روز به روز داره بیشتر میشه با این ک خیلی رعایت میکنم