2777
2789
عنوان

کسی اینجا کارشناسی معماری داره🤔

49 بازدید | 6 پست

اگه هستین اعلام حضور کنید؟؟؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

🩵

عزیزم شاغل هستین؟ 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزم

عزیزم اگه فرصتشو داشتید جواب بدید ممنون میشم ❤️

من لیسانس معماریم ولی هیچ کار مرتبطی پیدا نکردم دیگه ناامیدم 

اگه امکانش هست بهم بگید مشغول چه کاری هستید و حدود درامدتون جقدره؟ راضی هستید؟ 

از اول چطوری جذب شدید؟

عزیزم اگه فرصتشو داشتید جواب بدید ممنون میشم ❤️من لیسانس معماریم ولی هیچ کار مرتبطی پیدا نکردم دیگه ...

خب من سنم از شما بیشتره

الان اپارتمان کوچیک میخرم بازسازی کنم میفروشم

یا بصورت پیمانکاری بازسازی میکنم

سرمایه محوره 

اولا حدود ده دوازذه سال پیش کارمند دفتر خدمات شهرداری شدم

بعد رفتم خود شهرداری

تدریس کردم نرم افزار یاد دادم

کلا شروع هرکار سخته باید ناامید نشی 

مامان دوتا گل پسر

الان ناظر و مجری و طراح نطام مهندسیم هستم

اگر تهرانی چند جلسه بیا از نزدیک کارمو ببین دستت میاد تا حدودی

تهرانم نیستی هرسوالی داشتی من در خدمتم اگه سوادم اجازه بده