2777
2789
عنوان

زن زندگی هستید

185 بازدید | 21 پست

من خیلی پر توقعم و رویا های زیاد دارم مثلا مهاجرت دوست دارم بکنم حس میکنم به درد زندگی نمیخورم 

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

به این میگی پر توقع پس من رو چی میگی

منم نه زن زندگی نیستم سازگار با هیچ شرایطی که دوست ندارم نیستم

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

به این میگی پر توقع پس من رو چی میگیمنم نه زن زندگی نیستم سازگار با هیچ شرایطی که دوست ندارم نیستم

منم اینجوریم مامان بابام لوسم کردن هیچوقت شرایط بد رو تجربه نکردم بخاطر همین میگم زن زندگی نیستم 

خونه مامان بابام جام خوبه 😕😂 

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

من به مهاجرت فک نمیکنم ولی هدیه اینا گرون قیمت می‌خوام دوست دارم 

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

عزیزم شما پر توقع نیستی هدفمندی و این عالیه

اره واقعا نمیتونم تصور کنم زندگیمو وقف بشور بساب کنک البته میدونم تو متاهلی هم جای پیشرفت هست ولی اکثرا خانه دارن دیگ

زن زندگی از دید مردای الان و بعضی از زنا یعنی هر چی شد هر چیزی بود بگی چشم باشه نخور نپوش نرو نگرد

من اوایل بودم دیدم دارن سو استفاده میکنن برنامم عوض شد

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم اینجوریم مامان بابام لوسم کردن هیچوقت شرایط بد رو تجربه نکردم بخاطر همین میگم زن زندگی نیستم خون ...

منم مامان و بابام خیلی لوسم کردن انگار توی پر قو بزرگم کردن لوس و پر توقع هستم خیلی

فکر کنم من و تو توی خونه مامان و بابا مون بمونیم بهتره😂 

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

من به مهاجرت فک نمیکنم ولی هدیه اینا گرون قیمت می‌خوام دوست دارم

اره من خودمم اگ ازدواج کنم قطعا بهترین برند هارو برای جهاز خودم میخوام قائدتا انتظار خونه بزرگ و بهترین چیزارو دارم

اصلا توقع من از ۸۰ درصد جامعه برنمیاد 

میگن هستم. چون یه سری چیزا برام معنا داره. من یا مسئولیت چیزی رو قبول نمیکنم یا دیگه جا نمیزنم. روزی که ازدواج کردم به این نتیجه رسیدم که در قبال همسرم و زندگیم مسئولم.

رویای مهاجرت و تلاش برای پیشرفت ربطی به پرتوقعی نداره. هرکس یه هدفی داره. خیلی از ادمای متاهل مهاجرت کردن، رشد کردن، با  هم

سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت " وقتی کسی عنوان و متن تاپیکش یکسان نیست، به خودتون احترام بذارید و جوابش رو ندید و اجازه ندید هر کسی بتونه گولتون بزنه و به هدفش برسه! خودتون براز خودتون ارزش قائل باشید 😘

اره واقعا نمیتونم تصور کنم زندگیمو وقف بشور بساب کنک البته میدونم تو متاهلی هم جای پیشرفت هست ولی اک ...

اینم‌یک نظره ارزشمنده عزیزم امیدوارم یعنی از ته دلم دعا میکنم هر چی سریعتر به هدفات برسی و اونقدر خوشبخت بشی که اشکات از سر شوق باشه 😘

انسانم ارزوست.

منم مامان و بابام خیلی لوسم کردن انگار توی پر قو بزرگم کردن لوس و پر توقع هستم خیلیفکر کنم من و تو ت ...

اره عزیزم منم واقعا جام خوبه 🤭

بریم سرکار پولمونو دربیاریم همینجا بمونیم 

اینم‌یک نظره ارزشمنده عزیزم امیدوارم یعنی از ته دلم دعا میکنم هر چی سریعتر به هدفات برسی و اونقدر خو ...

مرسی عشقم همچنین💗💞