2777
2789
عنوان

زن زندگی هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 21 پست
اره من خودمم اگ ازدواج کنم قطعا بهترین برند هارو برای جهاز خودم میخوام قائدتا انتظار خونه بزرگ و بهت ...

پولدار باشه جهاز میخواد چی کار پولدار یعنی خودش خونه با بهترین امکانات داشته باشع

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره عزیزم منم واقعا جام خوبه 🤭بریم سرکار پولمونو دربیاریم همینجا بمونیم

اره واقعا چه کاریه بریم همون پول رو در بیاریم بشینیم توی خونه هم خود مون راحتیم هم اون بدبخت بیچاره ای که قرار نیست با ما باشه🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

میگن هستم. چون یه سری چیزا برام معنا داره. من یا مسئولیت چیزی رو قبول نمیکنم یا دیگه جا نمیزنم. روزی ...

اخه میدونی اگ ازدواج کنم دلم نمیخواد کم بدارم تو زندگی میخوام همیشه غذام اماده باشه خونه جمع باشه همه کارا با خودم باشه

بر همین  میگم مناسب نیستم چون تو این شرایط نمیتونم خوب درس بخونم ترجیحم مجردیه

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

اره من خودمم اگ ازدواج کنم قطعا بهترین برند هارو برای جهاز خودم میخوام قائدتا انتظار خونه بزرگ و بهت ...

من از ۹۹ درصد جامعه بر نمیاد😅

فقط یک تیریلیاردر میتونه این ها رو گردن بگیره🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

اخه میدونی اگ ازدواج کنم دلم نمیخواد کم بدارم تو زندگی میخوام همیشه غذام اماده باشه خونه جمع باشه هم ...

منم مثل شما بودم. بخاطر همین میگم یا مسئولیت قبول نمیکنم یا خودمو به فنا میدم براش😄

همه چی به امادگی ذهنی برمیگرده پس تا زمانیکهبه اون حد از امادگی نرسیدی که میتونی همه اینا رو در کنار کسی یا برای کسی انجام بدی، ازدواج نکن. 

سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت " وقتی کسی عنوان و متن تاپیکش یکسان نیست، به خودتون احترام بذارید و جوابش رو ندید و اجازه ندید هر کسی بتونه گولتون بزنه و به هدفش برسه! خودتون براز خودتون ارزش قائل باشید 😘

منم اینجوریم مامان بابام لوسم کردن هیچوقت شرایط بد رو تجربه نکردم بخاطر همین میگم زن زندگی نیستم خون ...

خیلی خوبه که خانواده حمایت ری داری ولی بالاخره که چی ؟ کاری به ازدواج ندارم ، اون تصمیم شخصیه ولی اینکه بتونی مستقل زندگی کنی و از پس کارات تنهایی بربیای خیلی مهمه . آدم نمیشه تا آخر عمرش توی خونه بابا و مامانش زندگی کنه که 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم