2777
2789
عنوان

چجوری جلوی خودم بگیرم بچم بوس نکنم

197 بازدید | 15 پست

سرماخوردم از صب تا الان بزووووور‌ جلوی خودم نگهداشتم بوسش نکنم. سرش بوس میکنم ولی قانع نیستم 

شماها وقتی مریض میشید چجوری جلوی خودتون نگه میدارید ؟تا بوس نکنید بچتونو؟؟

خیلی سخته

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از این بوس ها که ملکه انگلیس از دور می داد به مردم🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

من بچه دوستم هم نمیتونم بوس نکنم انگار دیگه بچه خودت که خیلی سخته بوس نکنی 

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

یکی دوبار پشتش رو از روی پوشک بوس کن

دیگه منصرف میشی😁😁

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

مواظب باش مریضش نکنی 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

من از اون نوزادی پسرم هروقت خودش سرما میخورد یا من دنیا هم مراعات میکردم بچم مریض میشد یا خودم برای ما بوس نکردن فایده نداره انگار حتما باید اون یکی بگیره😂

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

من که بچه ندارم ولی خواهرشوهرم مریض میشد ماسک میزد نفسش به بچه نخوره حتی موقع شیر دادن بوس کردن که پیش کش

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪