2777
2789

چرا بنظرتون

زیر ۳۰خیلی بگیرن

رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین

چون هرچی سن بره بالاتر معیارا سخت تر میشه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شهوتها کم میشن و اینکه تو جامعه الام بدون تعهد دخترا در اختیار پسزا هستن دلیل نداره برن زیر بار مسئولیت

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
چون هرچی سن بره بالاتر معیارا سخت تر میشه

ن دختره هم تموم معیارایی ک پسره میخوادو داره ولی میگ دیگ از من گذشت اگ بخوامم ۴۰ ب بالا

رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین

بهتره بگیم عاقل میشن

وا چرا وقتی وضع طرف توپه ماشینش بنزه خونه همه چی...

کلا ازدواج نکردن بهتره نظر منه البتهبعدم همه چی پول نیس

خب الان اکثرا بخاطر بی پولی جرعت زن گرفتن ندارن

بعد ۳۰ به مرور محتاط میشن تازه می‌فهمن زندگي مجردی چقدر آزادی و خوشی داره

دقیقا همش میگ مجردم میمونم تا اخر عمرم

واقع‌بین می‌شن.

تا قبلش اگر پسر پول نداره فکر می‌کنه حالا یه کار خوب پیدا می‌کنم درست می‌شه، یا فکر می‌کنه عشق کافیه بقیه خود به خود حل می‌شه و...

از یه سنی به بعد می‌فهمه درآمدم همینه، اوضاع مالیم همینه، می‌فهمه علاقه فقط یک بخشه، تفاهم هم مهمه. دیگه اون موردی که می‌خوان یا پیدا نمی‌شه یا مشکلات اینقدر هست که نمی‌تونن چشم‌پوشی کنن