2777
2789

بچه خواهرم 10سالشه چند روز پیش یه چیز مثل اگزما کنار چشمش زد بردیم دکتر پوست و بهش پماد و دارو ساختنی داد بعد که زد یک روز بعد چشمش ورم و تورم کرد بردیم چشم پزشک گفت تبخال چشمی هست بهش دارو و پماد داد و گفت اگزما نیست میخواستم بدونم کسی تجربه داره کارمون شده گریه شکل بچه عوض شده 😭😭 و صورتش دور چشمش خیلی ورم کرده 

یه صلوات واسه خوشبختیم بفرستین لطفا  .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی داخل چشمش تبخال زده؟؟؟

نه عزیزم کنار چشمش زده ولی دور چشم تورم و التهاب پیدا کرده یه جورایی مثل عفونت دور چشم 

دکتر دارو چرم خشک کن و عفونت داره از دیروز داره مصرف میکنه

نه عزیزم کنار چشمش زده ولی دور چشم تورم و التهاب پیدا کرده یه جورایی مثل عفونت دور چشم دکتر دارو چرم ...

ان شا الله که زودتر خوب شه طفلک

من تجربه ای ندارم استارتر  .تاپیکای قدیمی را جستجو کن شاید تاپیکی در این زمینه باشه که بهت کمک کنه

یادمه به من یه قرص وقطره چشمی داد دکتر با پماد چشمی

آره عزیزم ولی چون بچه است خودش خیلی حساسه دلمون واسش کباب میشه میبینیمش

ان شا الله که زودتر خوب شه طفلکمن تجربه ای ندارم استارتر .تاپیکای قدیمی را جستجو کن شاید تاپیکی در ...

ممنون از همدردیت  عزیزم 

آره عزیزم ولی چون بچه است خودش خیلی حساسه دلمون واسش کباب میشه میبینیمش

خوب میشه مشکل خاصی نیست اصلا نگرانش نباشید

الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم  
2790
2778
2791
2779
2792