2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چای هسته خرما روزی سه نوبت بخوره، سنک خودش دفع میشه

وقتی سنگ درد ایجاد کنه، یعنی داره دفع میشه

بعد زیاد آب خوردن اشتباه هست

چون اون سنگ حجمش دوبرابر میشه، دفعش هم با درد بیشتر همراه هست

استاد طب سنتی نا میگه نباید اون زمان زیلد آب خورد

اصلا روزه گرفتن، سنگ را بدون درد دفع میکنه

این هم نظر استاد ماست

من که متوجه نشدم وگرنه میدونم، الان عمل کرده  لوله گذاشتن ؟ اگه عمل درون اندامی انجام داده و لوله گذاشته باشن بعداز دوهفته باید بره لوله رو دربیارن تا یک ماه هم عیب نداره بیشتراز یک ماه باعث عفونت میشه

من که متوجه نشدم وگرنه میدونم، الان عمل کرده لوله گذاشتن ؟ اگه عمل درون اندامی انجام داده و لوله گذ ...

نه عزیز عمل دکتر گفته بوده دو هفته پیش ولی انجام نداده میخوام بگم خطرناکه تاخیر انداخته؟واینکه بعد عمل چه جوریه میشه بره کلاس؟ چون دانشجو هست

نه عزیز عمل دکتر گفته بوده دو هفته پیش ولی انجام نداده میخوام بگم خطرناکه تاخیر انداخته؟واینکه بعد ع ...

ببخشید دیرجواب دادم کلی تایپ کردم گوشیم شارژش تموم شد الان برات توضیح میدم

ببخشید دیرجواب دادم کلی تایپ کردم گوشیم شارژش تموم شد الان برات توضیح میدم

الان متوجه منظورتون شدم هنوز عمل نکرده راستی اینم بگم که یه وقت ناراحت نشید بعدا من کاربر آقا هستم خودمم دوبار عمل pcnl کردم یعنی درون اندامی  بیهوش میکنن از پهلو  نیم سانت سوراخ میکنن با دستگاه سنگ رو مستقیم از داخل کلیه درمیارن ، اگه این عمل دکتر نوشته باشه سه چهارروز بستری  داره دوهفته هم باید داخل خونه استراحت کنه ، اما اگه عمل سنگ شکن دکتر براش نوشته باشه نیم ساعت تا یه ساعت زیر دستگاه لیزر میمونه نیم ساعت هم ریکاوری بعدش مرخص دوسه روزه هم راه می افته بستری و استراحت مطلق نداره بستگی به بیمارستان داره دولتی و آزاد  دولتی بعضی مواقع تا شیش ماه هم طول میکشه عمل pcnl به این راحتیها هم هرکسی رو قبول نمیکنن عملش کنن مخصوصا شهرستانها فقط ارجاع میدن سنگ شکن، امیدوارم متوجه شده باشید درکل هیچ اشکالی نداره دوهفته گذشته از نظر سنگ داخل کلیه بودن از نظر دکترو نوبت بستگی به بیمارستان و نوبتهای بیمارها داره که دوباره چه روزی نوبت بهش بده اگه سنگ شکن باشه احتمالاهر روزی که تماس بگیره یا حضوری بره یکی دوهفته بعدش باید نوبت بده اگه تهران هستید یا بتونید تهران بیایید بیمارستان هاشمی نزاد میدون ونک فقط مخصوص کلیه و مجاری ادرار هست بهترین بیمارستان و بهترین دکترها بیمه هم قبول میکنن دکترهای آزاد هم داره سریع عمل میکنن هزینش بالامیشه دیگه تا جایی که تونستم راهنمایی کردم انشاالله که دوستتون هرچه زودتر خوب بشه موفق و خوشبخت باشید 

الان متوجه منظورتون شدم هنوز عمل نکرده راستی اینم بگم که یه وقت ناراحت نشید بعدا من کاربر آقا هستم خ ...

ممنون لطف کردین

سنگ شکن رفته ولی کامل خرد نشد ودفع نشد الان گفته عمل 

گفتند مثانه

اینو دیکه واقعا نمیدونم  مثانه که سنگ شکن نمیکنن

سنگ داخل کلیه باشه دستگاه لیزر میزارن پهلو امواج لیزرمیفرستن به داخل کلیه تا سنگ خورد بشه  بعدش دفع بشه . اما سنگ داخل مثانه رو نشنیدم  سنگ شکن کنن، داخل مثانه هم سنگ به وجود میاد  اما تا حالا نشنیدم سنگ داخل مثانه رو سنگ شکن کنن فکر میکنم همون حالب باشه لوله از کلیه تا مثانه

حالا هرچی ، خب خداروشکر عمل pcnl لازم نداره چون سخت هست  ، مثانه خیلی راحتر باید باشه عملش بگو نگران نباشه چیز خاصی نیست خیلی راحتراز عمل سنگ کلیه هست  ببخشید ادرارشو نباید زیاد نگه داره هرموقع احساس کرد باید بره دستشویی تا مثانه تخلیه بشه  یه خورده تنبلی میکنه  دستشویی نمیره وقتی هم مثانه پر باشه تشکیل سنگ میکنه بعضی از کلیه ها شن تولید میکنن یعنی سنگهای ریز و داخل کلیه بزرگ نمیشن رد میشن یه مقدار دفع میشه یه مقدار هم داخل مثانه میریزه به مرور زمان بزرگ میشن  من خودم هر چهارپنج سال سنگ کلیه راست بزرگ میشه سنگ شکن هم جواب نمیده فقط عمل میکنم تا ازدرد راحت شم .

اینو دیکه واقعا نمیدونم مثانه که سنگ شکن نمیکننسنگ داخل کلیه باشه دستگاه لیزر میزارن پهلو امواج لیز ...

بازم ممنون اول کلیه بوده خرد کردن اومده مثانه ولی دفع نشده