من ۱ جلسه رفتم حالم داغونه ۱ ماه و نیم گذشته من هنوز خوب نمیشم حرفاش جلو چشمم داره دیوونم می کنه چی کار کنم؟ داشت منو از کل زندگیم می انداخت بعد اینکه کامل قطع کردم متوجه شدم چه شیادی هس:((
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
هیچی برداشت کل خونه و زندگی و آدرس خونه و .... همه چیزو ارم پرسید بعد برگشت گف درس چیه مدرک چیه ولکن برو کار آزاد تو طرز فکرت غلطه ک باید مدرک داشته باشی و ... من حتی دیپلم هم ندارم :( بعد گف نه نگیر برو آرایشگاه کار کن و بابات پولامو خرج شما نمی کنه حواسش ب شما نیست و مامانت ذهنش فقیه و شما رو بد مدیریت کرده و ... با اینکه از وقتی بوی پول ب دماغش خورد شروع کرد ب ابن حرفا لعنتی ی پشتیبان مرد داشت هر ساعت ب من پیام می داد ب اسم عوض کردن تایم ی بار ۱۲ شب بهم زنگ زد
اما یه بی وجدان به دوستم گفته بود برای چی زندگی میکنی خودتو بکش😐
و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...
اکثر روانشناس ها خودش روانشناس لازم دارن .یه روانشناس میشناسم تیک عصبی داشت ، وقتی عصبی میشد دست به ...
واای نگو این ب من می گف باید ریلکسیشن کنی بعد فکشو و صورتشو فشار می داد می لرزوند عین دیوونه ها بعد من هی خندم می گرف گفتم شاید طبیعیه بعد دیدم اصن چیزی ک این میگه وجود نداره تازه خط و چین رو پوست میفته